Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Γιώργος Μητρογιαννόπουλος-Γεωργία Κοκορίγκου | Athenaeum Kelari

Την Παρασκευή 19 Μαΐου ο τραγουδοποιός Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, μαζί με την μπάντα του, πραγματοποιούν την τελευταία φετινή μουσική τους παράσταση στην μουσική σκηνή «Athenaeum Κελάρι». Μαζί του η ερμηνεύτρια Γεωργία Κοκορίγκου με το ακορντεόν της και καλεσμένος τους ο τραγουδοποιός Άγγελος Λαμπρόπουλος.

Ο Γιώργος Μητρογιαννόπουλος έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα με την κυκλοφορία του πρώτου CD-single της «4ης Ακρόασης» της «Μικρής Άρκτου». Τον Δεκέμβρη του 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Λόγια της σιωπής» από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» και αυτήν την περίοδο ετοιμάζει τον δεύτερο επερχόμενο δίσκο του με τον τίτλο «Ξενιτιά».

Η Γεωργία Κοκορίγκου ,απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, έχει ενασχοληθεί με την εκμάθηση παραδοσιακών κρουστών, κιθάρας , φωνητικής, ακορντεόν. Συμμετέχει στον δίσκο «Λόγια της σιωπής» του Γιώργου Μητρογιαννόπουλου ως ερμηνεύτρια και με ένα δικό της τραγούδι το «Apart». Ακόμη, η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών θα συνεχιστεί και στον επόμενο δίσκο «Ξενιτιά».

Ο Άγγελος Λαμπρόπουλος ασχολείται με την μουσική από την ηλικία των 10 ετών, υπήρξε μέλος σε πολλές μπάντες και είναι αυτοδίδακτος γνώστης αρκετών μουσικών οργάνων (κιθάρα, μπουζούκι, κρουστά, μπάσο). Τον Νοέμβρη του 2016 κυκλοφόρησε διαδικτυακά τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Ερινύες». Οι «Ερινύες» είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του τραγουδοποιού με τον Μάριο Λαζ Ιωαννίδη και τον Θάνο Μικρούτσικο. Σε ένα από τα τραγούδια του δίσκου συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινός.

Θα παρουσιάσουν μέρος από την πρώτη δισκογραφική δουλειά «Λόγια της σιωπής» του Γιώργου Μητρογιαννόπουλου, ανέκδοτα κομμάτια από τον δεύτερο επερχόμενο δίσκο «Ξενιτιά», καθώς και ανανεωμένο πρόγραμμα από αγαπημένες διασκευές ενορχηστρωμένες με την δικιά τους μουσική αισθητική. Επίσης, θα ακουστούν και τραγούδια από τον δίσκο «Ερινύες» του Άγγελου Λαμπρόπουλου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Στέφανος Χατζηαναγνώστου: φλάουτο
Άκης Κώτας: μπάσο
Βασίλης Καραμπελόπουλος: ντραμς

Το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Λόγια της σιωπής»:
https://www.youtube.com/watch?v=pfR7yx2khyc

Άγγελος Λαμπρόπουλος - Πρωινό που δεν άντεξε :
https://www.youtube.com/watch?v=j74N11bh8l4

To link της εκδήλωσης:
https://www.facebook.com/events/1697340153615784/

Ώρα έναρξης: 10:00μμ
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα, κρασί ή ρακή)

ΑTHENAEUM «Κελάρι»
Αδριανού 3, Θησείο, Αθήνα
(σταθμός ΗΣΑΠ «Θησείο»)
Τηλ.: 210 3210 239 & 6945 160 38


https://www.facebook.com/events/1697340153615784/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου