Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Κ.Π.Καβάφης, μελοποιημένη ποίηση

Η καλλιτεχνική ομάδα "ημιφως" εγκαινιάζει στον πολυχωρο Διέλευση, έναν κύκλο εμφανίσεων με επίκεντρο την ποίηση και την μουσική, με την δημιουργία πρωτότυπων μελοποιησεων και με την προσδοκία να συνεισφερουν μεσα από την δική τους οπτική, στην ανάδειξη του μελοποιημενου ποιητικου λόγου. Σας περιμένουμε το Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 8:30 στον πολυχωρο Διέλευση, Λέσβου και Πόρου, Κυψέλη.

Τραγούδι : Αγγελική Ράλλη
Συνθέσεις - πιάνο : Νίκος Λαλιώτης
Συνθέσεις - κιθάρα : Μιχάλης Ανδριτσόπουλος
Ανάγνωση ποιημάτων : Χρυσάνθη Κορνηλίου

Ο Νίκος Λαλιωτης, σπούδασε πιάνο στο Birmingham Concervatoir και στο ωδείο Αthenaeum, έχει εμφανιστεί επανειλημενως στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο θέατρο Λυκαβηττου, στην Εθνική Λυρικη Σκηνή, έχει συνεργαστεί με τους σημαντικοτερους Ελληνες μαεστρους, έχει διδάξει πιάνο επί σειρά ετών και έχει εργαστεί ως συνοδός τραγουδιού στο Ωδείο Αθηνών.

Η Αγγελική Ράλλη μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας όπου ξεκίνησε τα πρώτα της μαθήματα στο πιάνο και στη βυζαντινή μουσική. Παράλληλα με τη φοίτησή της στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου συνέχισε τις μουσικές σπουδές στο ωδείο Αθηνών και στο Athenaeum στη τάξη Μονωδίας της Δέσποινας Καλαφάτη και Ειρήνης Τσιρακίδου αντιστοιχα. Επί του παρόντος μελετά με την σοπράνο Λένια Ζαφειροπούλου ενω πρόσφατα απέκτησε το πτυχίο της Βυζαντινής μουσικής. Έχει συμμετάσχει ως χορωδός σε συναυλίες και παραγωγές όπερας που παρουσιάστηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στην αίθουσα Αthenaeum «Λούλη Ψυχούλη».

Ο Μιχάλης Ανδριτσόπουλος γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση, είναι κάτοχος των διπλωμάτων FLCM in Composition, popular και classical music theory – music literacy και DipLCM(TD) ηλεκτρικής κιθάρας με διάκριση από το London College of Music καθώς και Δίπλωμα Σύνθεσης με Άριστα παμψηφεί. Συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς σύνθεσης και διηγήματος κατακτώντας σχετικά βραβεία και είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών.
Έργα του έχουν παιχτεί σε συναυλίες σε έγκριτους χώρους (Μέγαρο Μουσικής, Θέατρο Απόλλων, Πανεπιστήμια , δημαρχιακά μέγαρα κ.τ.λ.). Συμμετείχε ως συνθέτης σε πολλές παραγωγές θεατρικών ομάδων και διηγήματά του έχουν εκδοθεί μέσω διαγωνισμών. Σήμερα εργάζεται ως καθηγητής θεωρητικών και κιθάρας και στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή, εκμάθηση οργάνων και τις … εφευρέσεις



Γενική είσοδος : 10 ευρώ


https://www.facebook.com/events/1905909299698681/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου