Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

1η Ποδηλατοβόλτα στην Αγία Παρασκευή

Την Κυριακή το πρωί, ώρα 10:00 στις 28/5/2017 σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε μία ποδηλατοβόλτα στον ποδηλατόδρομο από τη Βιοκλιματική Ανάπλαση Κοντοπεύκου,μήκους 8χλμ του πράσινου Δήμου Αγίας Παρασκευής. 
Με μέσο το ποδήλατο μας, είτε τρέχοντας (με Τζόκινγκ) είτε παρέα με το σκυλάκι μας , για να γνωρίσουμε το δίκτυο του ποδηλατόδρομου προς όφελος της υγείας μας.

Δυο λόγια για το δικτυο του Ποδηλατόδρομου στην Άγια Παρασκευή:

Ένα πρωτοποριακό έργο σύγχρονης βιοκλιματικής ανάπλασης οδών που συνδέει τους σταθμούς του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Νομισματοκοπείου, έχει δημιουργηθεί από το Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου κατασκευής δικτύου ποδηλατοδρόμων και ολικής βιοκλιματικής ανάπλασης της περιοχής Κοντοπεύκου (οδοί Δερβενακίων, Σουλίου, Κύπρου, Πεντέλης , Ελπίδος κ. λ. π) Ο συνολικός προϋπολογισμός του, έργο που έχει προέλθει εξ΄ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συγκαταλέγεται στους πρώτους Δήμους, που δημιούργησε ένα τέτοιο έργο υποδομής, με την ολοκλήρωσή του οποίου, η περιοχή του Κοντοπεύκου, έχει αναβαθμιστεί αισθητά καθώς -στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων. Με προσβασιμότητας και κυκλοφορίας πεζών – με καρότσια ,ποδηλατών, ομαξίδια ΑΜΕΑ, έχει σημαντικά οφέλη για το κοινό ,περιβάλλον ,την εμπορική κίνηση , την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση , την λειτουργικότητα και την αισθητική της περιοχής, αλλά και συνολική εικόνα της πόλης της Αγίας Παρασκευής

Το πρόγραμμα μας:

Η συνάντηση μας θα γίνει το πρωί 10:00 τη Κυριακή 28/5/2017 με σημείο εκκινήσεις έξω από το Πολυχώρο “D-ΕuZin Αctions” επί της οδού Δερβενακίων 121 Αγία Παρασκευή - Αττική
(80 μέτρα από το Μετρό Δούκισσας Πλακεντίας από την έξοδο της οδού Γαρυττού) .
Σε αυτό το σημείο : https://goo.gl/maps/j6FGHDAVtPu
Θα κάνουμε μια βόλτα με τα ποδήλατα μας στo δίκτυο του ποδηλατόδρομου της Αγίας Παρασκευής.
- Σε ενδιάμεσο σημείο θα κάνουμε στάση για ξεκούραση - διατάσεις και χαλαρή γυμναστική από Γυμνάστρια της Ομάδας μας
- Αφετηρία και Τερματισμός θα είναι από το σημείο εκκίνησης.

Ιnfo:

Βαθμός Δυσκολίας: 1+ βαθμού
Μήκος Διαδρομής: -/+5 Km
Διάρκεια Διαδρομής: ≈ 1 ώρα
Συνολική Διάρκεια Δραστηριότητος: ≈1,5 ώρα
Εμπειρία: κατάλληλο για αρχάριους και για παιδιά (τα παιδιά μπορούν να έρθουν, ηλικίας ή εμπειρίας που να κάνουν άνετα μόνα τους)
Φυσική Κατάσταση: Kαλή φυσική κατάσταση, γνώση ποδηλασίας


Ο Σκοπός μας:

- Να γνωρίσουμε την πόλη μας καλύτερα με ότι μπορεί να προσφέρει από υποδομές ο Δήμος, και να γνωρίσουμε μετάξι μας ως συνδημότες.
- Ο ρυθμός που θα πάρουμε θα είναι τέτοιος ώστε να απολαύσουμε την βόλτα μας, να προσέχουμε στις διασταυρώσεις την διέλευση μας από τα αμάξια, αλλά και το κόσμο που θα βρίσκεται ήδη στο ποδηλατόδρομο (πεζούς και αλλά εμπόδια)
- Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε το ποδήλατο για τις καθημερινές μας διαδρομές στην γειτονιά μας αλλά και για γυμναστική & θέλουμε να το προωθήσουμε προς το εύρη κοινό.
- Θέλουμε να καλλιεργήσουμε διαπροσωπικές σχέσεις και κοινωνικοποίηση του ατόμου μας.
- Θέλουμε να τολμάμε να χρησιμοποιούμε τα ποδήλατα στους δρόμους μαζί με τα άλλα μέσα μεταφοράς και να αποκτήσουμε τον σεβασμό από τους οδηγούς γιατί είμαστε μέρος του συνόλου .
- Θέλουμε να δείξουμε ότι το ποδήλατο είναι φιλικό και οικολογικό μέσο για το περιβάλλον όσο και για μας, με πολλές ευκαιρίες για βόλτα το καλοκαίρι ιδίως.
- Πρέπει να αποδείξουμε ότι οι ποδηλατόδρομοι είναι ασφαλείς για τους ποδηλάτες.
- Δηλώστε συμμετοχή στην ομάδα μας ,κάνοντας Like στην σελίδα μας ( D-EuZin )
- Κάνοντας Like στην Σελίδα μας θα μαθαίνετε για τις νέες εκδηλώσεις που οργανώνει ανά περιόδους η Ομάδας μας D-EuZin

Ατομικός Εξοπλισμός:

Σακίδιο πλάτης - Με μπουκάλι νερό ή Ισοτονικό ποτό
Σνακ ή φρούτο
Μπλουζάκι 2ο - Αντιανεμικό μπουφάν
Γυαλιά Ηλίου
Αντηλιακό
Φωτογραφική Μηχανή
Σφυρίχτρα

Απαραίτητος Εξοπλισμός για Ποδήλατο:

*ΚΡΑΝΟΣ + ΦΩΤΑ + ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ = ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ*

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ :

Eως τις 26/5/2017
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Διοργάνωση-Contact: D-EuZin Αctions
Συνοδός:Zηλακος Βαγγελης
Συντελεστές της Ομαδας D-EuZin Αctions:
Μαυρομουστακάκη Μαρία,
Μαυρομουστακάκη Αγγελική
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 211-4051450,
6973-464838 Βαγγέλης, 6973-337578 Μαρία
Ε-mail :d-euzin@hotmail.com

- ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ –

- Στην βόλτα αυτή κάθε ποδηλάτης έχει την ελευθέρια και ευθύνη του εαυτού του
- Πρέπει να είμαστε ενήλικες +18 ή να συνοδευόμαστε από τον κηδεμόνα μας γιατί κανένας δεν φέρει ευθύνη για κανέναν πέραν του εαυτού του
- Ευθύνη των συντελεστών της ομάδας '' D-EuZin Actions'' δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση
- Επιπλέον σημαίνει ότι γνωρίζει τις απαιτήσεις, της όποιας επικινδυνότητας που μπορεί να προκύψει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του αλλά αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η ποδηλατοβόλτα καθώς και την ευθύνη για την ασφάλεια του και παραιτείται από κάθε απαίτηση κατά των συντελεστών της ομάδας D-EuZin Actions
- Η συμμετοχή του κάθε ποδηλάτη στην βόλτα σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτήν την βόλτα των συντελεστών της ομάδας D-EuZin Actions
- Έχει λάβει γνώση για τους κανόνες ασφαλείας που αναφέρονται παραπάνω .

Συνοψίζοντας:

- Μπορείτε να έρθετε μαζί με φίλους με συγγενείς και οποίον άλλον θέλετε ή ακόμη και μόνοι σας, με την Ομάδα μας… απλά - προτείνοντας την βόλτα μας!!!

Φιλικά
C-U there...
Η ομάδα των D-EuZin Actions


https://www.facebook.com/events/1730535323628547/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου