Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ο Παντελής Θαλασσινός στον Μουσικο ΙΑΝΟ Υπογραφη CD

Ο Παντελής Θαλασσινός Pantelis Thalassinos στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD| Ώρα: 13.00-14.00

Ogdoo Music Group

HΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ | ΣΤΑΔΙΟΥ 24

ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

Μήνας μουσικής ο Ιούνιος για τον ΙΑΝΟ και ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων έχει στηθεί στην Σταδίου, με τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών και των σημαντικότερων εκπροσώπων της νέας γενιάς δημιουργών! Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής και περιλαμβάνουν συναντήσεις με καλλιτέχνες, αφιερώματα, παρουσιάσεις CD κ.α.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιώργος Περρής με τον Δημήτρη Σαμόλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Χρίστος Θεοδώρου με την Βικτωρία Ταγκούλη και την Έλενα Παπανικολάου αλλά και οι νέοι δημιουργοί της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου Γιάννης Βασιλόπουλος, Θανάσης Βούτσας, Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης, Πολυξένη Καράκογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Δήμητρα Σελεμίδου, θα βρεθούν όλοι στον ΙΑΝΟ!

Σάββατο 10 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 13.00-14.00

Ο Παντελής Θαλασσινός στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός θα βρεθεί αποκλειστικά στον Μουσικό ΙΑΝΟ για να συναντήσει φίλους και θαυμαστές


https://www.facebook.com/events/698227567030989/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου