Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Generations: A Family Festival

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), λίγο πριν την έλευση του καλοκαιριού, προσκαλεί γονείς και παιδιά να περάσουν μαζί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (27 & 28/5) στο Generations: A Family Festival, ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, με ελεύθερη είσοδο.
Φανταστείτε ένα φεστιβάλ όπου υπάρχει χώρος για όλους, μικρούς και μεγάλους, και για όλα: Μουσική, χορό, παιχνίδια και δραστηριότητες. Ένα φεστιβάλ κάπως διαφορετικό από αυτά που ξέρετε, καθώς συνδυάζει πράγματα που, αντί να απευθύνονται μόνο σε ενήλικές ή μόνο σε παιδιά, απευθύνονται σε όλους. Αυτό είναι το Generations!
Στις 27 και 28/5 το ολάνθιστο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται και, από τις 17:00 μέχρι τις 23:00,  μαθήματα τσίρκου για γονείς και παιδιά, δημιουργικά εργαστήρια με μουσική, εξερεύνηση και ζωγραφική και DJ set από δυο από τις επιδραστικότερες φιγούρες στο χώρο της Βρετανικής μουσικής σκηνής, τον Daddy G των Massive Attack (28/5) και τον Andy Smith των Portishead (27/5) μας περιμένουν για να μας χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και γέλιου και να μας ταξιδέψουν μουσικά κάτω από τα αστέρια.
Τo lineup του live stage συμπληρώνουν σημαντικά ελληνικά σχήματα όπως οι Wolfy Funk Project (27/5) και οι Blend Mishkin & Roots Evolution (28/5), ενώ στα booths γνωστοί DJ από την Ελλάδα και το εξωτερικό (όπως οι Supersan, Wubdise, DJ Booker κ.α.) θα δίνουν το ρυθμό από νωρίς.
Στα μαθήματα τσίρκου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές αρχές των ζογκλερικών, εναέρια ακροβατική κούνια (trapeze), μπάλα ισορροπίας (walking globe), ακροβατικά εδάφους και πολλά άλλα, ενώ δρώμενα, εργαστήρια και εκπλήξεις σε διάφορα σημεία του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος περιμένουν τους επισκέπτες να τα ανακαλύψουν και να συμμετάσχουν.
Τέλος, στο Πάρκο θα λειτουργούν photo booths και stands που θα πωλούν σνακ και φαγητά, συμπληρώνοντας την εμπειρία της οικογενειακής διασκέδασης.
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364
27.05.2017 - 28.05.2017
Σα, Κυ: 17:00-23:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου