Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Πανελλαδική συνδιάσκεψη του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Σπούτνικ

Σάββατο 27 Μαΐου 2017. Πανελλαδική συνδιάσκεψη του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο στέκι της Νεολαίας «Σπούτνικ» (Κεραμικού 46 και Μυλλέρου, πλατεία Αυδή, σταθμός μετρό Μεταξουργείο). 
Οι εργασίες της συνδιάσκεψης ξεκίνησαν στις 11 το πρωί με θέματα τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του τμήματος, τους βασικούς άξονες της πολιτιστικής μας πολιτικής του κόμματος για το επόμενο διάστημα και την εκλογή νέου συντονιστικού.
Στην συνδιάσκεψη παραβρέθηκαν και μίλησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρώην Υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς, ο ζωγράφος, πανεπιστημιακός και βουλευτής Δημήτρης Σεβαστάκης, η μεσόφωνος Μαργαρίτα Συγγενιώτου, ο Άγγελος Μανταδάκης, ο Γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας, η ηθοποιός και βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλου, η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, η Έφη Εμμανουηλίδου, ο τενόρος Βαγγέλης Χατζησίμος, ο Ρήγας Αξελός, η Έφη Γιαννοπούλου, η Λίντα Πεπέ, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Δέσποινα Ρεβύθη από τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων, ο Θάνος Μιχαλάς, τα μέλη Ν.Ε. Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Λίνα Χρήστου, Συντονίστρια Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν.Ε. Α' Αθήνας, ο Δαυίδ Καρυωτάκης, ο συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος από το  Τμήμα Πολιτισμού Ν.Ε. Α' Αθήνας, κ.α. 
Στην συνδιάσκεψη του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν και μίλησαν επίσης υπεύθυνοι πολιτισμού από επιτροπές από όλη την Ελλάδα, όπως και Άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών.
Η συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας ανασυγκρότησης των Τμημάτων της Κεντρικής Επιτροπής.
«Σε μια εποχή που η βαρβαρότητα προελαύνει, ο Πολιτισμός είναι η δική μας απάντηση» επισημαίνει το Τμήμα Πολιτισμού συμπληρώνοντας ότι «επιμένουμε στον διμέτωπο αγώνα για ψωμί και τριαντάφυλλα, για το δικαίωμα όλων, χωρίς αποκλεισμούς, στον Πολιτισμό και τις Τέχνες, αλλά και για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών».

[ΣΥΡΙΖΑ Βικτώρια]
[ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. Α' ΑΘΗΝΑΣ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου