Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

180 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΕΚΠΑ

180 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΕΚΠΑ
Από Τρίτη 9 μέχρι Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 
στο Κτήριο της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και στην Αίθουσα Τελετών του ΕΚΠΑ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 180 χρόνων ίδρυσης και λειτουργίας τόσο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όσο και της Θεολογικής Σχολής του, η Κοσμητεία της Σχολής διοργανώνει:
- Τριήμερο Θεολογικό Συμπόσιο 9-11 Μαΐου 2017 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Κτηρίου της Σχολής με θέμα: «180 Χρόνια Θεολογικών Σπουδών (1837-2017)» και σκοπό την αποτύπωση τόσο της παραχθείσης θεολογικής σκέψης και συμβολής της Θεολογίας στην καθόλου επιστήμη όσο και των Καθηγητών που συνέβαλαν σ’ αυτή.
- Πρόγραμμα του Θεολογικού Συμποσίου για τα 180 χρόνια Θεολογικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ: https://goo.gl/lLBTEk
- Εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του ΕΚΠΑ την 11η Μαΐου 2017 και ώρα 19.00 με ομιλητή τον απόφοιτο, Ομότιμο Καθηγητή και τ. Κοσμήτορα της Σχολής, νυν δε Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο, με θέμα: «Από την Θεολογική Σχολή των Αθηνών σε κρίσιμες αποστολές (Αφρική – Αλβανία)». Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ανάδειξη της εκκλησιαστικής προσφοράς της Σχολής και του ΕΚΠΑ στα 180 χρόνια λειτουργίας τους.
Προσκαλείσθε να παραστείτε στις ανωτέρω κορυφαίες εκδηλώσεις της Σχολής,τιμώντας με την παρουσία σας τόσο εκείνη όσο και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής
Καθηγητής Απόστολος Β. Νικολαΐδης
- Επισημάνσεις: Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
- Η επίσημη σελίδα του Συνεδρίου: http://deantheol.uoa.gr/…/180-xronia-8eologikon-spoydon-sto…
-Πληροφορίες - Επικοινωνία με τη Γραμματεία του Συμποσίου
Κοσμητεία Θεολογικής Σχολής
Eθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πανεπιστημιόπολη, Άνω Ιλίσια, 157 72
Τ: (+30) 210.727.5762, 5767
Ε-m: deantheol@uoa.gr, deantheol.uoa@gmail.com,
Web: www.deantheol.uoa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου