Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η Μητρόπολη συγχαίρει τον νέο Πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά κ. Λ. Χουσάκο

Το διορισμό του κ Λ. Χουσάκου, ως νέου Προέδρου της Γερουσίας του Καναδά, ανακοίνωσε την Δευτέρα 4 Μαϊου, ο πρωθυπουργός του Καναδά, κ. Stephen Harper. O Γερουσιαστής Λ. Χουσάκος, εισήλθε στη Γερουσία του Καναδά στις 22 Δεκεμβρίου του 2008 ως ο 44ος πρόεδρός της. Ο διορισμός του προτάθηκε, από κοινού, στη Βουλή του Καναδά, από τον κ. Claude Carignan, ηγέτη του κόμματος των Συντηρητικών και τον κ. James Cowan, ηγέτη του κόμματος των Φιλελευθέρων, και αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης που έχουν στο πρόσωπό του οι συνάδελφοι του Γερουσιαστές.
Ο Γερουσιαστής Λ. Χουσάκος είναι θερμός υποστηρικτής της Ιεράς Μητροπόλεως μας και σταθερός υποστηρικτής του Ελληνισμού του Καναδά. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος επί των εθνικών θεμάτων, του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου του Κεμπέκ και συνίδρυσε το Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην ευρύτερη Περιοχή του Μόντρεαλ.
The Honourable Leo Housakos
Ο κ. L. Χουσάκος είναι ένας άξιος πολιτικός με ζήλο και αφοσίωση για το αξίωμά του. Η άψογη συνεργασία, η σωστή προσέγγιση και η διαφάνεια που χρησιμοποιεί στην επίλυση των πολιτικών θεμάτων, προϋποθέτουν τους βασικούς παράγοντες για την βελτίωση και σωστή λειτουργία της Γερουσίας του Καναδά.
Η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη Τορόντο (Καναδά) και ο Μητροπολίτης Σωτήριος, που συνδέεται με στενή φιλία για πολλά χρόνiα με τον Πρόεδρο της Γερουσίας κ. Λ. Χουσάκο, τον συγχαίρουν θερμά για την περίβλεπτη αυτή προαγωγή. Εύχονται κάθε καλό και κάθε ευλογία στον ίδιο και στην οικογένειά του, την σύζυγό του Demi Παπαπαναγιώτου και τα δύο παιδιά τους Πέτρο και Τάσο.
Η προαγωγή του Γερουσιαστή κ. Χουσάκου στη θέση του Προέδρου της Γερουσίας του Καναδά είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο, αλλά περιποιεί και μεγάλη τιμή για όλους τους Ελληνοκαναδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου