Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Πρόσκληση σε εορταστική εκδήλωση-αφιερωμένη στους Έλληνες βετεράνους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από τη Νίκη κατά του φασισμού, το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (ΚΕΠ) είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει σε εκδήλωση επιμορφωτικού-εορταστικού χαρακτήρα, αφιερωμένη στους Έλληνες βετεράνους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Έπος του '40, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  13 Μαϊου 2015, στις εγκαταστάσεις του Οίκου Εθνοτήτων της Μόσχας, ώρα 18.30.
H εκδήλωση περιλαμβάνει:
 ♦ Σύντομη αναφορά στα ιστορικά γεγονότα. Η Ελλάδα στον Πόλεμο. Η συμβολή του Αλβανικού Έπους στην αναχαίτιση και αποδυνάμωση του εχθρού.
♦ Προβολή ντοκιμαντέρ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού για τους Έλληνες βετεράνους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Σκηνοθεσία – Λιουμπόβ Γκεμεντζίεβα.
♦ Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τo Χορευτικό Συγκρότημα, τη Χορωδία του Κ.Ε.Π. και το Καλλιτεχνικό Συγκρότημα «Οτράντα» (=Χαρά)  του Ορθόδοξου Γυμνασίου, που εδράζει στις εγκαταστάσεις Ορφανοτροφείου στο Γυναικείο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στην πόλη Малоярославец της Περιφέρειας Καλούγκα.
Σας περιμένουμε στη διεύθυνση:
Οίκος Εθνοτήτων της Μόσχας
4, Novaya Vasmannaya str., stroenie 1, hall # 2 (metro station «Кrasnye Vorota»)

Για περισσότερες πληροφορίες δύνασθε να απευθύνεσθε στη γραμματεία του Κ.Ε.Π. στα τηλέφωνα 7084809/10, καθώς και να ενημερώνεστε από το Δικτυότοπό μας www.hecucenter.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου