Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Γιορτή της Μητέρας 13 Μαΐου 2015 από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος



Γιορτή της Μητέρας 13 Μαΐου 2015 7.30 μ.μ. Μερόπειο Ίδρυμα Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45 –Ακρόπολη

Aγαπητά μας μέλη και φίλοι του Ομίλου για την UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε.,
Κάθε πρώτη Κυριακή του Μαΐου έχει καθιερωθεί να τιμούμε εορταστικά την ΜΗΤΕΡΑ.
Ο Όμιλός μας θέλοντας να κρατήσει ζεστό το φίλτρο αυτό της αγάπης για τον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο-μας γέννησε, ξενύχτησε στο προσκέφαλο μας και μας οδήγησε στους δρόμους της ζωής μας, αποφάσισε να εορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο την ημέρα αυτή.
Σας προσκαλούμε λοιπόν στις 13 Μαΐου 2015 ημέρα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. ακριβώς, στο «Μερόπειο Ίδρυμα» στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45 –Ακρόπολη, δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας.
Το πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από παιδική χορωδία με μαέστρο το Μαρίνο Κωστόπουλο, διάλεξη της ομοτίμου καθηγητρίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μερόπης Σπυροπούλου με θέμα «Ο ρόλος της σύγχρονης ελληνίδας μητέρας», μουσική γέφυρα με τη σοπράνο και ηθοποιό Δέσποινα Τσολάκη και θα κλείσουμε με την παρουσίαση  του 1ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου NTEKOYΠAZ από εκπρόσωπο του Συνεδρίου.
Όλοι μαζί, σαν αγκαλιά λουλουδιών, ας βρεθούμε αυτό το ανοιξιάτικο απόγευμα στον χώρο του Μερόπειου προς τιμήν των μητέρων μας.
Παρακαλούνται όσοι εικαστικοί έχουν έργα με θέμα τη μητέρα, να συμμετέχουν σε μονοήμερη έκθεση (13/5/2015) χωρίς καμία επιβάρυνση. Το έργο θα συνοδεύεται με καβαλέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου