Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ με επιτυχία έκοψε την πίτα του 2018

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018. Το Τμήμα Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ έκοψε την Πίτα του 2018 στα Γραφεία της Εφημερίδας «Εποχή», Βλαχάβα 11 και Αθηνάς στο Μοναστηράκι.
Την Πίτα έκοψε η σεναριογράφος και βουλευτής Άννα Χατζησοφιά της ΕΕΚΕ Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ με την Έφη Εμμανουηλίδου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β' Αθήνας Χαρά Καφαντάρη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Ρήγας Αξελός, η Αρχιτέκτονας και ζωγράφος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄Αθηνών Άννα Φιλίνη, η γνωστή μεσόφωνος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαργαρίτα Συγγενιώτου, ο Άγγελος Μανταδάκης του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο συνθέτης όπερας και κλασικής μουσικής Παναγιώτης Καρούσος, η Έφη Γιαννοπούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών, η χορογράφος Νένα Παπαγεωργίου Μουράτογλου, η Παρί Χριστοδουλοπούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, κ.α. 
Εκ μέρους της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου παραβρέθηκε ο Βαγγέλης Πολίτης. Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν τις απόψεις τους για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και του πολιτισμού στην χώρα μας.
Το φλουρί έπεσε ανάμεσα στο κομμάτι του Τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ και του Κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου