Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Προκήρυξη 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού

Προκήρυξη
(Επαναληπτική)
2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΙΣΜΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ-ΚΑΡΤΕΡ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΤΕΡ

Το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» επανέρχεται με την προκήρυξη του 2ουΠανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού για τη χορήγηση της υποτροφίας Ισμήνης Χρυσοχόου Κάρτερ – Γιώργου Κάρτερ.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της διακεκριμένης βιολονίστριας και Καθηγήτριας του Ωδείου Αθηνών Ισμήνης Χρυσοχόου – Κάρτερ, εις μνήμην του συζύγου της, διαπρεπούς διανοούμενου, δημοσιογράφου και διευθυντή της ΕΡΤ, Γιώργου Κάρτερ.
Οι υπότροφοι οφείλουν να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους σε Ανώτατο Αναγνωρισμένο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία και Φινλανδία) της επιλογής τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό για την υποτροφία έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε ένα εκ των ανωτέρω χωρών εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Η υποτροφία χορηγείται για δύο (2) συνεχή ακαδημαϊκά έτη με έναρξη το έτος 2015.

Το ποσό της ετήσιας χορηγίας της υποτροφίας ορίζεται στις δέκα χιλιάδες ευρώ (10.000), δηλαδή το συνολικό ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στις είκοσι χιλιάδες ευρώ (20.000).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα Golden Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές μέχρι και την 31ηΑυγούστου 2015, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Όσοι επιθυμούν να μετάσχουν στον διαγωνισμό, υποχρεούνται να υποβάλουν στο «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» (Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας, 185 35 Πειραιάς, info@laskaridou.gr ) ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου το αργότερο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, αίτηση στην οποία θα δηλώνουν τη χώρα στην οποία επιθυμούν να μεταβούν για να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου