Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Οι μουσικές/οί είναι εδώ! Μια μουσική υπόμνηση στα πανηγύρια του Αυγούστου

«Οι μουσικές/οί είναι εδώ!»
Μια μουσική υπόμνηση στα πανηγύρια του Αυγούστου

Τα καλοκαιρινά πανηγύρια, ιδιαίτερα του Αυγούστου, είναι μια κορυφαία στιγμή για κάθε τοπική κοινότητα και σημεία αναφοράς για όλους όσους αναζητούν μια αίσθηση του «ανήκειν» στους τόπους καταγωγής τους. Είναι συχνά ο λόγος και η αφορμή που κάθε Αύγουστο επιστρέφουμε στα χωριά μας. Η μουσική και ο χορός αποτελούν τις πιο δυναμικές συνιστώσες του πανηγυριού και την κορύφωση της εορταστικής διαδικασίας.
Τη φετινή χρονιά, οι ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνει ο covid 19 επηρεάζουν και τα καλοκαιρινά, τοπικά πανηγύρια. Με αυτή την αφορμή, το Μουσείο σας προσκαλεί σε μία μικρή μουσική αναφορά στα πανηγύρια του Αύγουστου, φιλοξενώντας καταξιωμένους μουσικούς:
Γιώργο Μαρινάκη - βιολί, Σταυρούλα Δαλιάνη - τραγούδι
Ηλία Μαυρίκη - λαούτο, Λάζαρο Ακριβόπουλο - κρουστά

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!

Είσοδος Ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης έως 31.07.2020, στο τηλ. 210 3254129 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο, η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 19:45.

Σημειώνεται ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του. Συνιστάται επίσης η χρήση της και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

3/8/2020
Museum of Greek Folk Musical Instruments

https://www.facebook.com/events/2657239061155963/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου