Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Τιμή 190€ Σαντορίνη Τετραήμερη Εκδρομή τον Αύγουστο

Τιμή από 190€ Σαντορίνη Γύρος του Νησιού Τετραήμερη Εκδρομή 16-17-18-19 Αυγούστου
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 16/08/2020

1)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 19/08/2020

2)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/08/2020

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι τιμές ισχύουν μέχρι 1/08/2020 μετά θα αυξηθεί η τιμή 25%

1 ημέρα:
Συγκέντρωση στις 06:45 με το αρχηγό της εκδρομής στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Σαντορίνη. Άφιξη το μεσημέρι στο λιμάνι του Αθηνιού όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για να μας μεταφέρει στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χαλάρωση και το βραδάκι θα έχουμε έξοδο στα Φηρά για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια με θέα το ηφαίστειο και την καλντέρα. Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για τη βόλτα σας διανυκτέρευση.

2 ημέρα:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το βουνό του Προφήτη Ηλία για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα του νησιού, φωτογραφίες από ψηλά. Το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία είναι μια από τις παλαιότερες εκκλησίες της Σαντορίνης και η ανοικοδόμησή του τοποθετείται χρονικά στον 10ο αιώνα. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια στάση στο χωριό του Πύργου, όποιος επιθυμεί θα ανέβει μέχρι το κάστρο.
Σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από τα Φηρά είναι ο περίφημος Πύργος, η παλιά -έως το 1800- πρωτεύουσα του νησιού. Βρίσκεται στην ενδοχώρα του, στο ψηλότερο σημείο της Σαντορίνης, στον Προφήτη Ηλία.
Στο κέντρο του Πύργου βρίσκεται το μεσαιωνικό κάστρο με τα σπίτια αμφιθεατρικά χτισμένα γύρω του. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της εποχής της ενετοκρατίας, με διάσπαρτες εκκλησίες, αρχοντικά αλλά και χωριατόσπιτα κι έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο.
Μετά τον ελεύθερο χρόνο που θα έχουμε στο χωριό θα συνεχίσουμε από τον μέσα δρόμο της έξω γωνιάς ή την <<Απάνω Γωνιά>> όπως την αναγράφουν οι παλιοί χάρτες. Απέχει 8 χλμ. από τα Φηρά και είναι κοντά στον Πύργο και την Επισκοπή Γωνιά. Είναι ένα μικρό χωριό κτισμένo αμφιθεατρικά σε μια πλαγιά. Έχει όμορφες εκκλησίες, αρχοντικά και σπίτια αρκετά από τα οποία διατηρούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Την καλύτερη θέα θα απολαύσετε από τον Αγιο Χαράλαμπο. Το καθολικό του Αγίου Χαραλάμπους φέρεται να έχει ιδρυθεί το 1705. Το μοναστήρι διαλύθηκε το 1833 μαζί με πολλά άλλα ανδρικά μοναστήρια. Τον επόμενο χρόνο ο ναός παραχωρήθηκε στο Δήμο Καλλίστης. Το 1893 κατεδαφίστηκε και κτίστηκε άλλος ναός, στον τύπο της τρίκλιτης βασιλικής με τρούλλο και τρίκογχο ιερό. Μετά από το σεισμό του 1926 κατεδαφίστηκε και αυτός. Η ενοριακή επιτροπή αποφάσισε να θεμελιώσει το 1941 στην παρυφή του χωριού, στο σημείο που τον βλέπουμε σήμερα, τον τρίτο ναό του Άγιου Χαράλαμπου. Κατηφορίζουμε για την παραλία στο Καμάρι, ένα παραλιακό χωριό της Σαντορίνης. Η παραλία Καμάρι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στη Σαντορίνη βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Καμάρι, ένα από τα πιο γνωστά παραλιακά θέρετρα του νησιού, που βρίσκεται 10 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Φηρών και πολύ κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης. H παραλία Καμάρι είναι από τις μεγαλύτερες της Σαντορίνης, φαινομενικά ατελείωτη, με την μαύρη ηφαιστειακή άμμο να είναι σε τέλεια αντίθεση με το τυρκουάζ μπλε της θάλασσας, δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό. Ελεύθερο χρόνο για μπάνιο φαγητό και καφέ. Στη συνέχεια για το ξενοδοχείο για ξεκούραση και μετά απογευματάκι θα πάμε στην στην Οία. Εκεί θα απολαύσουμε το μοναδικό Ηλιοβασίλεμα της Οίας το μοναδικό θέαμα του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης. Τα ερείπια του κάστρου του Αγίου Νικολάου, οι εκκλησίες και οι στέγες είναι ο συνηθισμένος προορισμός τους, καθώς όλοι ψάχνουν την θέση που θα τους βοηθήσει να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα και την ατμόσφαιρα που μοιάζει ονειρική. Οι μοναδικοί συνδυασμοί χρωμάτων καθώς ο ήλιος βυθίζεται στο γαλάζιο του Αιγαίου συνθέτουν ένα ρομαντικό σκηνικό που αγγίζει κάθε επισκέπτη. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.


3 ημέρα:

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα ξεκινήσουμε για το λιμάνι του Αθηνιού για την κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά καΐκια του του Νησιού ( προαιρετική εκδρομή) Αναχώρηση από τον Αθηνιό πρώτη επίσκεψη στο Υφαίστειο παραμονή 1:30 στις Ζεστές Πηγές 30 λεπτά, Θηρασιά 2 ώρες για φαγητό και πανοραμική επιστροφή από τα εξαιρετικά σημεία ανοιχτά της Οίας το Αμμούδι ,το Σκάρο, το Παλιό Λιμάνι, και Αθηνιό . Όσιοι επιθυμούν να ανέβουν στους κρατήρες για να δουν το φυσικό φαινόμενο από κοντά ο χρόνος περίπου είναι στα 20-30 λεπτά περπάτημα για να φτάσετε στους κρατήρες, θα χρειαστούν άνετα παπούτσια ( αθλητικά είναι ιδανικά ) , αντιηλιακό , καπέλο και νερό. Οποιοι κάνουν μπάνιο στις θερμές πηγές του ηφαιστείου συνιστούμε να φοράνε σκουρόχρωμα μαγιό. Λόγω του θειαφίου, μπορεί να χρωματίσει στα ρούχα σας.

4 ημέρα:

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Φηρά με ενδιάμεση στάση στο Οινοποιείο SantoWines με υπέροχη θέα στην Καλντέρα. Ο χώρος είναι αφιερωμένος στο κρασί και τη γαστρονομία του νησιού. Η μοναδικότητα της Σαντορίνης οφείλεται στο ιδιαίτερο οικοσύστημα που δημιουργήθηκε από τις αλλεπάλληλες εκρήξεις του ηφαιστείου και την λάβα που έκαψε τον τόπο και δημιούργησε ένα πορώδες πλούσιο σε κίσσηρη έδαφος, την Θηραϊκή γη. Σε ένα τόσο ιδιαίτερο οικοσύστημα, είναι φυσικό να περιμένει κανείς να παράγονται προϊόντα με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά: Το Ασύρτικο, η Φάβα και το Tοματάκι Σαντορίνης. Μετά την επισκεψη θα συναχίσουμε για το κέντρο του νησιού τα Φηρά όπου θα έχουμε άφθονο χρόνο για ψώνια, και τον καφέ μας μπορούμε να τον πιούμε στην καλντέρα με την μεγαλύτερη θέα στο Ηφαίσειο. Αναχώρηση συγκεκριμένη ώρα από τα Φηρά για να πάρουμε το ποίο της επιστροφή για τον Πειραιά.

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πούλμαν
• 3 διανυκτερεύσεις σε Andreas Studio & Hotel Petra Nera
• 3 πρωινά
• Εισιτήρια Πλοίου σε οικονομική θέση Πειραιά Θήρα Πειραιά
• Αρχηγός συνοδός του γραφείου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α
Μονόκλινο: 250€
Δίκλινο: 200€
Τρίτο άτομο :190 €
Παιδικό έως 10 ετών : €

Σημειώσεις :
Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί
για την καλύτερη διαμόρφωση του προγράμματος

Δεν περιλαμβάνονται:
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο είναι ανά ημέρα
και καταβάλλεται με την άφιξη στο ξενοδοχείο.
Κρουαζιέρα: Στο Υφαίστειο Θερμές Πηγές

Κρατήσεις Θέσεων

Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45
Μετρό Αγίου Αντωνίου Περιστέρι
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
sergianitravel@gmail.com
www.sergianitravel.gr

  • 16 Aug at 07:00 – 18 Aug at 23:30
  • Online event
    http://www.sergianitravel.gr/

https://www.facebook.com/events/922170824954342/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου