Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Aθηνά Κοντοδήμα live @Μicraasia-Fez

Με αφορμή την κυκλοφορία της "Στάλας" το καινούριο της τραγούδι, η Αθηνά Κοντοδήμα θα βρεθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου στην καλοκαιρινή ταράτσα του Mikraasia-Fez στο Γκάζι.
Με ένα μουσικό ταξίδι από την Περσεφόνη στη Ζαχαρούλα και από το rampi rampi στο θέλεις να πεθάνω, η βραδιά υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο φρεσκάδα, πειραματισμό και ευφάνταστες διασκευές.
Κιθάρα : Βαγγέλης Φουντάνας
τύμπανα : Βαγγέλης Ξυθάλης
Φωνητικά : Αντρέας Κώστας

Eίσοδος : 6 e

Λίγα λόγια για την Αθηνά:
Kατάγεται από την 'Ηπειρο αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ξεκίνησε από πολύ μικρή να τραγουδά και να κάνει live με τις εκάστοτε μπάντες της σε αποκλειστικά αγγλόφωνο ρεπερτόριο .
Συμμετείxε για 2 χρόνια στη δεκαμελή soul-funk μπάντα Soulmates. Πλέον ασχολείται με το ελληνικό τραγούδι και κάνει μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Νοητή.
Mαζί με τους Kourelou band έχει τραγουδήσει σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπως Μάλτα,Σουηδία,Νορβηγία.
To 2019 κυκλοφορεί ένα single από την Panik Records με τον Παντελή Κυραμαργιό σε σύνθεση δική του και στίχους του Σταύρου Σταύρου με τίτλο "Κάτι για σένα" .Ακολουθούν live σε όλη την Ελλάδα με 2 ιδιαίτερες στιγμές το live των Λιπασμάτων με guest τον Γιάννη Κότσιρα και το lake party με τους Πυξ Λαξ.
Τον Γενάρη του 2020 κυκλοφορεί το δεύτερό της single με τίτλο "δεύτερη φωνή" σε δική της μουσική και στίχους.Επιπλέον συνεργάζεται με τον συνθέτη-κρουστό από την Κρήτη Αντώνη Ζαχαράκη ηχογραφώντας το κομμάτι "η αγάπη που αγαπώ" σε μουσική δική του και στίχους του Γιάννη Ζαρκαδούλα και συμμετέχει τραγουδώντας στα live των Δημήτρη Καρρά για το αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο και ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ στην Αγγλικανική Εκκλησία στα πλαίσια των Church Sessions του Radio Pepper 96.6.
Φέτος το καλοκαίρι κυκλοφορεί ένα ακόμα single με τίτλο "ΣΤΑΛΑ" σε μουσική δική της και στίχους του Πάνου Λυκουριά.
Micraasia-Fez

https://www.facebook.com/events/824824044714813/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου