Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Φωτεινή Δάρρα - Γιώργος Παπαχριστούδης "Εσύ κι εγώ"

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι κάνει φέτος η Φωτεινή Δάρρα με την υπέροχη φωνή της και με τη συνοδεία ενός πιάνου μαζί με τον εξαιρετικό Γιώργο Παπαχριστούδη.

Με δροσερή και καλοκαιρινή διάθεση με την ποιοτική,ξεχωριστή φωνή της μπορεί να προσφέρει ένα πρόγραμμα με Ελληνικά και ξένα τραγούδια που ο κόσμος αγαπάει,συμμετέχει και τραγουδάει, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού!

Τραγούδια του Χατζιδάκι, Θεοδωράκη,τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και ξένα τραγούδια που προσελκύουν τη νεολαία και τους μεγαλύτερους θεατές-ακροατές σε ένα πρόγραμμα διαχρονικό,ποιοτικό και απολύτως ψυχαγωγικό!

Η Φωτεινή Δάρρα έχει αποδείξει μέσα από την πολύχρονη πορεία της ότι κρατάει πάντα ζεστό το ενδιαφέρον του κόσμου με τις πρωτοποριακές ιδέες της και την μοναδική επικοινωνία της με το κοινό.

Οι συναυλίες της που εκπέμπουν τους τελευταίους μήνες μέσα από το Facebook έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views και μόνο εκθειαστικά σχόλια!

Μια μοναδική μουσική πρόταση που προσδίδει κύρος σε όποιον τη φιλοξενεί.

Ήδη οι συναυλίες της ξεκίνησαν εκπέμποντας μέσω live streaming με ένα κινηματογραφικό συνεργείο που δημιούργησε μια συναυλία σαν κινηματογραφική ταινία και που μπόρεσαν να απολαύσουν χιλιάδες θεατές με τίτλο «Εκπέμπουμε από παντού».

Δωρεάν είσοδος με δελτία εισόδου.

https://www.facebook.com/events/663526717570885/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου