Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Το METApolis Ταξιδεύει… Barcelona & Les Rencontres d'Arles

Ο Δρόμος με Πηγαίνει…
και εγώ Απολαμβάνω, Νιώθω, Σκέπτομαι χίλιες σκέψεις, Σκέπτομαι χίλιες Εικόνες…

Η Φωτογραφική ομάδα METAPolis #metapolis οργανώνει για άλλη μια χρονιά ένα φωτογραφικό οδοιπορικό με τελικό στόχο το διεθνές φωτογραφικό φεστιβάλ της Arles στην νότια Γαλλία. Ένα ταξίδι τέχνης στην Ισπανία και στην Γαλλία γεμάτο εικόνες, χρώματα, γεύσεις... 30 Ιουνίου 2018 έως 8 Ιουλίου 2018. 

Η φωτογραφική ομάδα του Metapolis επισκέπτεται κάθε δύο χρόνια την πόλη της Γαλλίας που διοργανώνει εδώ και 48 χρόνια το διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας, το οποίο προσελκύει φωτογράφους αλλά και επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο. Το φεστιβάλ, γνωστό με την ονομασία "Les rencontres d' Arles" ("Οι συναντήσεις της Άρλ"), ιδρύθηκε το 1969 από το Γάλλο φωτογράφο Lucien Clergue και το συγγραφέα Michel Tournier και είναι μια πραγματική γιορτή της φωτογραφίας με εκθέσεις και εκδηλώσεις σε ολόκληρη την πόλης της Άρλ. Για τις εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: https://www.rencontres-arles.com/en

Η ομορφιά των φωτογραφικών εκθέσεων στην Αρλ είναι κάτι μοναδικό γεμίζεις μπαταρίες. Μια μικρή πόλη της Γαλλίας που σε ταξιδεύει για μια εβδομάδα στο κόσμο της φωτογραφίας!!

Συμμετέχοντες:
Στη Φωτογραφική Αποστολή μπορούν να συμμετέχουν μόνον όσοι είχαν παρακολουθήσει ένα από τα εισαγωγικά σεμινάρια του "METApolis". 

Μόρφωση και διασκέδαση
Οι διακοπές είναι ιδιαίτερα πολύτιμες, για να θυσιαστεί το μπάνιο και η διασκέδαση. Η λογική τού φωτογραφικού οδοιπορικού είναι να γίνει συνδυασμός της ξεκούρασης από την καθημερινότητα και της αγάπης για την Φωτογραφία. Το ίδιο το ταξίδι θα επιβάλει τους κανόνες του. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σηκώνει την φωτογραφική του μηχανή και να φωτογραφίζει. Ο καθένας κρίνει ελεύθερα τις δυνάμεις του και την αντοχή του. Υπάρχει περίπτωση κάποιος, που απλώς θα ακολουθήσει την ομάδα να κάνει τις καλύτερες του φωτογραφίες στο επόμενο ταξίδι…

Η Φωτογραφική Ομάδα του METAPolis
https://www.youtube.com/watch?v=vdMBcMwsDtQ
https://www.facebook.com/pages/Arles-Metapolis-Athens-Photography/1488423894736237

#metapolis_roadtrip #metapolis_photography #metapolis_Barcelona 
#metapolis_Arles #photoshooting #roadtrip #metapolis #Spain #France #Barcelona #Arles #summer #summer_2018 #chamos

https://www.facebook.com/events/155811848349992/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου