Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας στον Πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει ως κόμμα πελατειακών δικτύων αλλά να ανασυγκροτηθεί για παρέμβαση στη λαϊκή βάση» Νίκος Φίλης, πρώην Υπουργός Παιδείας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθηνών
«Πρέπει να είμαστε κόμμα των συλλογικών διανοούμενων. Είμαστε το πείραμα της ανοικοδόμησης της αριστεράς του 21ου αιώνα» Πάνος Ρήγας, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σάββατο 5 Μάιου 2018. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας πραγματοποίησε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας μελών της Νομαρχιακής Οργάνωσης Α’ Αθήνας στον Πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ (Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, Μεταξουργείο).
Αντικείμενο της Ολομέλειας ήταν ο απολογισμός της Ν.Ε. από τις αρχές του 2017 μέχρι σήμερα, μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, η έναρξη συζήτησης για τη λειτουργία του κόμματος σε όλα τα επίπεδα και το ρόλο των μελών στο σχεδιασμό δράσης του κόμματος για την επόμενη ημέρα, στην μετα-μνημονιακή περίοδο, στον καθορισμό προτεραιοτήτων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο και με προσανατολισμό στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι έκαναν εισηγήσεις με σκοπό να αναδείξουνε αιτήματα που μπορούν να ενισχύσουν τη θέση της αριστεράς ενόψει και των επικείμενων πολλαπλών εκλογών το 2019.
Το προεδρείο της συνεδρίασης απαρτίστηκε από την Διαμάντω Παυλοπούλου της Ο.Μ. Κυψέλης-Πλ.Αμερικής, την Ελπίδα Λιάκου της Ο.Μ. Άνω Πετράλωνα, ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος της Ο.Μ. Κεραμεικού-Μεταξουργείου-Βοτανικού, ο κ. Τσιτσιμπής της O.M. ΣΥΡΙΖΑ Μεταξουργείο-Κεραμεικού, η Λίνα Παπανίκου της Ο.Μ. ΣΎΡΙΖΑ Εξαρχείων, η δημοσιογράφος Κατέ Καζάντη της Ο.Μ. Νεάπολης, και ο κ. Αλεξάκης της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ιστορικού κέντρου.
Εισηγήθηκαν: Νίκος Φίλης πρώην Υπουργός Παιδείας, Πάνος Ρήγας Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Λίνα Χρήστου Διαούρτα (Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας), Δημήτρης Σουλιώτης «Ανοιχτή Πόλη», Δημοσθένης Εφραιμίδης αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας, Νίκος Κούτσης, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας, Κώστας Αδαμόπουλος (Ο.Μ. ΣΎΡΙΖΑ Εξαρχείων), Μαρία Τοπαλιάν Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας-Αχαρνών, Λάμπρος Φίλιος Ο.Μ. Άνω Πετράλωνα, 
Λόντος Μπάμπης Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κάτω Πετράλωνα, Δαυίδ Καρυωτάκης Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας, Ασπασία Μαρούγκα Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου, Στέλιος Χαρώνης O.M. ΣΥΡΙΖΑ Μεταξουργείο, Ρήγας Αξελός επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» στον δήμο της Αθήνας, Μαρία Λυκούρα Ο.Μ. ΣΎΡΙΖΑ Εξαρχείων, Λένα Κουγέα Ο.Μ. Άνω Πετράλωνα, Θωμάς Τσούπος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΎΡΙΖΑ, Αχιλλέας Ρουσιάκης Ν.Ε. Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.α.

Ανάμεσα στα μέλη Ν.Ε. Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκαν επίσης ήταν ο Δημήτρης Αλεξάκης, Λίνα Χρήστου, η ζωγράφος Χριστίνα Μπεκιάρη, ο διμοσιογράφος Κωστής Γιούργος, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Καρέλας, Δαυίδ Καρυωτάκης, ο συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης κ.α. 
 
  
 
 
 
  
 [ΣΥΡΙΖΑ Βικτώρια]
[ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. Α' ΑΘΗΝΑΣ] 

ΣΥΡΙΖΑ 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου