Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ρεπορτάζ για την εκδήλωση για τα ζώα στην Πνευματική Εστία Βούλας

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 παρουσιάστηκε στην Πνευματική Εστία Βούλας Ενημερωτική εκδήλωση για τα ζώα Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Εκ μέρους της UNESCO Πειραιώς & Νήσων παραβρέθηκε ο κύριος Βασίλειος Μόσχου Αξιωματικός ε.α. ο οποίος μετέφερε χαιρετιστήριο μήνυμα του κυρίου Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, και έκαμε τις απονομές στους διοργανωτές και συμμετέχοντες στο ενημερωτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
Τα ζώα στο ανθρώπινο περιβάλλον, Η συντροφικότητα των κατοικίδιων: Νίκος Διοματαράκης, Εκπαιδευτής σκύλων.
Η συμβολή των ζώων στην σωματική και ψυχική υγεία, Άνθρωπος και ζώα, Η θέση των ζώων στη ζωή των ανθρώπων: Μάριος Γερογιάννης, κτηματομεσίτης, Αντιπρόεδρος της Φιλοζωικής Φιλόζωοι Οικολόγοι
Θεατρικό σκετς: Το παραμύθι της Εσμεράλντας και Ανάγνωση βιβλίου ύμνοι και τραγούδια για τα ζώα της Αύρας  Τσαλαμανιού: Δημήτρης Κατσιμάνης, Ηθοποιός

Τραγούδι: Ο ύμνος των ζώων: Μουσική: Παναγιώτης Καρούσος, Θάνος Ολύμπιος, τραγουδιστής.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλόζωοι Οικολόγοι κυρία Αύρα Τσαλαμανιού, ευχαρίστησε τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας και τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και τον Πρόεδρο της UNESCO κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη, για την ευγενική προσφορά και την υποστήριξή τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου