Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο κτήριο των μόνιμων κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη «Κύκλος Ανθρωπιάς_Νίκαια – Αγ. Ιωάννης Ρέντη» (Κοτυώρων 35, 1ος Όροφος).
Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με μια σειρά από δρώμενα, εικαστικά εργαστήρια από την εικαστικό Ειρήνη Ρήγα και να παρακολουθήσουν την Θεατρική Ομάδα «Κιβωτός Ονείρων» σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Ανταρκτική.
Λίγο μετά τις 18:00, στο πλαίσιο αυτό και για μία ακόμα χρονιά παραβρέθηκε στο πλευρό του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) που με πλήθος γνωστών Ποδοσφαιριστών στήριξε το ανθρωπιστικό έργο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με τρόφιμα.
Στο τέλος, σε εορταστικό κλίμα, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στους λιλιπούτειους φίλους μας μαζί με γνωστούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές που στηρίζουν το έργο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Η ψυχαγωγία, ως αγαθό πρώτιστης ανάγκης είναι στις προτεραιότητες του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Στο πλαίσιο των δράσεων με σκοπό την φροντίδα των παιδιών των ωφελούμενων οικογενειών, μεταφερθήκαμε μαζί με τα παιδιά σε ένα ονειρικό περιβάλλον γεμάτο αισιοδοξία αλλά και διδάγματα που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δρ. Αναστάσιος Κουτσούκος, καθηγητής Σορβόννης και Διευθυντής Παιδείας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Σοφία Παπαδάτου, Ταξίαρχος α.ε., ο γνωστός συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, διευθυντής του Τμήματος Όπερας και Κλασικής Μουσικής του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ο Παύλος Νισλόγλου, επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου, και άλλα μέλη του οργανισμού που τίμησαν με την παρουσία τους την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
«Ας είναι κάθε αστέρι μια ευχή μας για να ‘ναι ο ουρανός πιο λαμπερός και μόνο φως να υπάρχει στη ζωή μας. Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.» Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου