Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΧΟΡΩΔΟΙ ΣΤΟ 4Ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγες ημέρες, το 4ο Παιδικό Χορωδιακό Φεστιβάλ με τη συμμετοχή Χορωδιών από όλη την Ελλάδα από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας.

Το Φεστιβάλ «πλημμύρισε» με τις εκατοντάδες παιδικές φωνές των μελών των Παιδικών Χορωδιών. Συγκεκριμένα στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος οι εξής Χορωδίες: η «Μουσική Γωνιά Μοσχάτου – Ταύρου», η Παιδική Χορωδία της Διευθύντριας Μουσικής του Ομίλου κας Εύας Βασιλοπούλου, ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας “Music Arte”, η Νεανική Ορχήστρα Εγχόρδων Πειραιά, η Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού “οι Ρίζες” και η Νεανική Χορωδία «Μαντολινάτα» Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες όπως η Άγια Νύχτα, τα Κάλαντα αλλά και εορταστικά τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο μετέφεραν τους θεατές στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων!
Οι συμμετέχουσες Χορωδίες τιμήθηκαν με την ειδική τιμητική πλακέτα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ενώ προμηθεύτηκαν το νέο διπλό Εικαστικό Ημερολόγιο του Ομίλου για το 2017.
Στο Φεστιβάλ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ενώ το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο κ. Αντώνιος Κολιόπουλος, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο Μαέστρος- υπεύθυνος συντονιστής της συμφωνικής ορχήστρας του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων κος Στέφανος Καρδιόλακας.
Τον συντονισμό του Φεστιβάλ είχε αναλάβει η Διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού και Χορωδιών κ. Νία Κομπορόζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου