Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων στο Θέατρο Παλλάς

  • Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ 
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Αρμενίων 
Αφιέρωμα στον κορυφαίο Αρμένιο συνθέτη Aram Khatchaturian.
Σολίστ: Γιώργος Δεμερτζής  Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Τσελίκας 
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Κρατήσεις δελτίων εισόδου: Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr


  • Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 8μ.μ. 
Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Big Band του Δήμου Αθηναίων συναντούν το μεγάλο δεξιοτέχνη της τρομπέτας Mihail Yossifov στη συναυλία “Jazz meets the Orchestra”
Το κοινό θα απολαύσει ένα συναρπαστικό crossover μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει γνωστές jazz και pop επιτυχίες. Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, ο λυρισμός των εγχόρδων της Συμφωνικής ορχήστρας θα συναντήσει την ενέργεια και τον παλμό της Big Band, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Mihail Yossifov και η Big Band θα μας ταξιδέψουν στο πλούσιο ρεπερτόριο των jazz standards.
Μουσική διεύθυνση Συμφωνικής Ορχήστρας: Σπύρος Προσωπάρης
Μουσική διεύθυνση Big Band: Μάνος Θεοδοσάκης
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου.
Κρατήσεις δελτίων εισόδου:
Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr

  • Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του κορυφαίου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής και τραγουδιού του 20ού αιώνα Βασίλη Τσιτσάνη, διοργανώνει μία συναυλία στο θέατρο Παλλάς τη Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 8:30μ.μ. με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων.
Τα αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη θα ερμηνεύσουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ Σαΐα και Μπάμπης Τσέρτος.
Μουσική διεύθυνση: Χρήστος Χαλκιάς
Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)
Εισιτήρια 5€, 10€ και 15€
Κρατήσεις εισιτηρίων:
Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου