Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Opera Chaotique ft. Stamatia Molloudi & Fortissimo

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 | ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ - Opera Chaotique ft. Stamatia Molloudi & Fortissimo

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη σύμπραξη θα παρουσιάσει στην έναρξη της η Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: οι Opera Chaotique, δηλαδή οι Tenorman & Voodoo Drummer παρουσιάζουν παρέα με τη mezzo-soprano Σταματία Μολλούδη και την εναέρια χορεύτρια Δήμητρα Ατέση (Etherica Aerial Performance) ένα σουρεαλιστικό φαντασμα-γορικό καλοκαιρινό show, με καινούρια στοιχεία και όλα τα συνθετικά που τους έχουν καθιερώσει στη διεθνή σκηνή ως ένα πρωτοποριακό σχήμα: χιούμορ, εφευρετικές διασκευές γνωστών τραγουδιών, πρωτότυπη δική τους μουσική, αλληλεπίδραση με το κοινό και μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά που μόνο στις ζωντανές τους εμφανίσεις μπορεί κάποιος να ζήσει.

Γεννημένη στη Γερμανία, η mezzo-soprano Σταματία Μολλούδη, ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές με κλασική κιθάρα, τραγούδι και αρμονία στο Ωδείo Ηλιούπολης στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά πειραματίστηκε με διάφορα είδη μουσικής όπως jazz, pop, rock, έντεχνο για να καταλήξει τελικά στο λυρικό τραγούδι και την όπερα σπουδάζοντας στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις μουσικές της σπουδές αποφοιτεί από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως Τοπογράφος Μηχανικός. Τον Οκτώβριο του 2016 έδωσε το πρώτο της προσωπικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε μορφή παράστασης με τον τίτλο Jukebox Opera.


Και σαν μην έφτανε όλο αυτό υπάρχουν στη βραδιά και οι υπέροχες Fortissimo! Αυτό το απολύτως εκρηκτικό γυναικείο Electric String Quartet, που αποτελείται από τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες, διπλωματούχες μουσικούς και μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης, δεν χρειάζεται πια συστάσεις! Με συμμετοχές σε συναυλίες, φεστιβάλ, VIP events, gala τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ξεσηκώνουν τους πάντες μ’ ένα ρεπερτόριο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ακούσματα αγαπημένων και γνωστών κλασικών έργων, ρομαντικής και lounge μουσικής. Η μοναδικότητα και η καινοτομία των Fortissimo όμως έγκειται στην παρουσίαση ενός δυναμικού μουσικού προγράμματος που συνδυάζει την κλασική μουσική με ποπ, ροκ και λάτιν ήχους.

INFO:
Μικρή Σκηνή Μονής Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Πέμπτη 6 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες: 2310 589200

Τιμή εισιτηρίου: 8€

Σημεία Προπώλησης:
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 14:00)
Seven Spots, Media Markt, My market

Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr >> http://bit.ly/2shxQEz


https://www.facebook.com/events/292177771243539/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου