Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

[ΦΙΛ.Ο.Ν ( Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων)] Μια συναυλία για τον Άνθρωπο

Η νεανική ορχήστρα ΦΙΛ.Ο.Ν. ( Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων) σας καλεί σε μια πολύ σπουδαία συναυλία στο πανέμορφο Θέατρο του Αττικού Άλσους που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, με το Κονσέτρτο για 2 Φλάουτα του Cimarosa, με σολίστ τους: Μπάλδου Καλή - Παναγάκης Χρήστος, και το Κονσέρτο για 2 Όμποε του Albinoni με τους σολιστ: Πανουσάκης Γιώργος - Παναγιωτόπουλος Διονύσης. 
Επίσης θα ακουστούν τα έργα Prokoviev: Dance of Kgnights από το μπαλέτο " Ρωμαίος & Ιουλιέτα" και με το πολύ γνωστό και αγαπημένο έργο του Tchaikovsky: Λίμνη των κύκνων. 
Στο δεύτερο μέρος η ορχήστρα ΦΙΛΟΝ θα ερμηνεύσει νέα έργα του συνθέτη Κ. Τσιλίδη "Δημοτική Σουίτα" με ρυθμούς και χρώματα της ελληνικής μας παράδοσης. 
Μουσική διεύθυνση: Τσιλίδης Γιώργος.
Οι 50 μουσικοί της ορχήστρας ΦΙΛΟΝ θα σας περιμένουν να σας ταξιδέψουν στον όμορφο και σπουδαίο κόσμο της μουσικής που αγγίζει κάθε άνθρωπο. 

Η συναυλία αυτή είναι αφιερωμένη στον κάθε άνθρωπο που ζει, αγαπά, ονειρεύεται, ελπίζει, αφοσιώνεται, τολμά και αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. 
Αυτή η συναυλία είναι αφιερωμένη στον καθένα μας.
Σε συνεργασία με την Εθελοντική Διακονοία Ασθενών και το πολύ σημαντικό και σπουδαίο έργο που προσφέρουν εθελοντικά σε άτομα που το έχουν άμεση ανάγκη, αυτή η συναυλία είναι πράγματι μια ξεχωριστή προσφορά σεβασμού και αγάπης.
Είσοδος ελεύθερη!


https://www.facebook.com/events/117594998835589/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου