Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας

Μία ομάδα νέων επιστημόνων, διαπνεόμενη από κοινό όραμα, επιχειρεί την αναβάθμιση του πολιτιστικού χαρακτήρα της χώρας μας με την υποστήριξη αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων απ' το χώρο των Επιστημών, των Τεχνών, της Διπλωματίας και της Άμυνας. 

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας ιδρύθηκε στην Αθήνα την 25η Μαρτίου 2017 και αποτελεί τον πρώτο φορέα στην Ελλάδα, ο οποίος έχει ως βασικό σκοπό τη μελέτη, ανάλυση και διάδοση όλων των πτυχών της Πολιτιστικής Διπλωματίας. 

Για τους σκοπούς και τους στόχους του Ε.Ι.Δ.Π θα μιλήσουν τα μέλη της επιστημονικής ομάδας, Φαίη Θειακού, Μαρία Φαϊτά, Κωνσταντίνα Μπλάτσου, Μαριάννα Προδρομίδου, Αθανασία Βέρρα, Μιχάλης Διακαντώνης, Κωνσταντίνος Σημαιοφορίδης, τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Υφαντής, Ιωάννης Παρίσης, Χαράλαμπος Παπασωτηρίου, Κωνσταντίνος Λάβδας, Αλέξανδρος Μαλλιάς, Θωμάς Κινδύνης, Γιοβάννα Καλπαξή, Βύρων Φιδετζής, Βασιλεία Κατσάνη, Νικόλαος Περδίκης, Αλεξία Τασούλη, Κυριάκος Μαριδάκης, Γιάννης Πολίτης, Γιώργος Λινάρδου, καθώς και ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ινστιτούτου Πέτρος Δ. Καψάσκης."


Δευτέρα, 26 Ιουνίου στις 6 μ.μ. - 9 μ.μ.
IANOS, Σταδίου 24

https://www.facebook.com/events/885065468298819/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου