Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Βραβεύτηκαν οι ζωγράφοι του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων από τον Ιωάννη Μαρωνίτη πρόεδρο του Ομίλου στον Πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019. Μέσα σε μια λαμπρή τελετή βραβεύτηκαν οι ζωγράφοι του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων από τον Ιωάννη Μαρωνίτη πρόεδρο του Ομίλου στον Πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά, στην μεγάλη συναυλία, Ορατόριο «Το Τραγούδι των Εθνών» και Χορωδιακά από τις όπερες, Προμηθέας Δεσμώτης -Τραχίνιες - Mέγας Αλέξανδρος, του συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Φαίδρας Γιαννέλου.
Oι ζωγράφοι μέλη του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων παρουσίασαν έργα τους.
Οι απονομές για τη συμμετοχή των ζωγράφων, και οι απονομές των εθελοντών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων έγιναν από τον Ιωάννη Μαρωνίτη, πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. 
Παρευρέθησαν, η Μαρία Τσιάντη διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσόγκα, ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής και σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ο συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, ο Αθανάσιος Δρίβας, Διευθυντής του 42ου Γυμνασίου Αθηνών, ο Δρ. Αναστάσιος Κουτσούκος, Διευθυντής του 22ου Λυκείου Αθηνών, και η Σοφία Παπαδάτου, υποστράτηγος ε.α. υπεύθυνη παιδείας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. 
 
 
 
 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου