Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

20 Χρόνια προσφοράς γιόρτασε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιως και Νήσων

Τα 20 Χρόνια Πολιτιστικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς του γιόρτασε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιως και Νήσων σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχειακού Μεγάρου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη.
Τα εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ομίλου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Ετήσιο Απολογισμό Δρασης απο τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κο Ιωαννη Μαρωνιτη.
Η Μεγαλη Γιορτή του Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε με τη Συμμετοχή εκατοντάδων Χορευτών και μουσικών, εκπροσώπων της παράδοσης και του λαϊκού μας πολιτισμού από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα με γευστικές δημιουργίες και πάνω από 60 παραδοσιακές Βασιλοπιτες από όλη Ελλάδα που επιμελήθηκαν οι γυναίκες εθελόντριες του Ομίλου UNESCO Πειραιως και Νήσων.
Χαιρετισμο εκ μερους του πρόεδρου της Ελληνικής Βούλης κου Βούρτση απηύθηνε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Εύη Καρακωστα όπως επίσης η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Γεννιά, ο Βουλευτής της ΝΔ κος Τραγακης, εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ κος Καρύδης και κος Διαμαντίδης και ο Δημαρχος Νικαιας-Αγ. Ι. Ρέντη κος Γιωργος Ιωακειμίδης. Το παρών έδωσαν περιφερειακοί και δημοτικοί Σύμβουλοι εκπρόσωποι φορέων χορηγοί καλλιτέχνες και ενεργοί πολίτες.

Ioannis Maronitis
 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου