Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΣΕΓΑΣ: Τιμητική διάκριση στον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη

Στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ για την βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του κλασσικού αθλητισμού του 2018, που πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση στον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη.
Ο Γιώργος Γαβρίλης βραβεύτηκε για την συστηματική προσπάθεια αναβάθμισης, συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων στους Δήμους της Π.Ε. Πειραιά και επειδή συνέβαλε, μαζί με τον Δήμο Κορυδαλλού, για τη δρομολόγηση της κατασκευής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, αφού τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την αθλητική ηγεσία, τον Δήμαρχο Κορυδαλλού και τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, με τους οποίους δουλεύουμε εδώ και μήνες για αυτό το έργο. Πραγματικά σήμερα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις για να υλοποιηθούν τα επόμενα βήματα για αυτό το έργο. Ο δρόμος για αυτό το όνειρο είναι μακρύς, εμείς θα είμαστε εδώ για να το προχωρήσουμε με όσους πιστεύουν σε αυτό».

Γιώργος Γαβρίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου