Τρίτη 9 Μαΐου 2017

MusicArte | ''Ο Beethoven στα χέρια των παιδιών''

Για τρίτη χρονιά η εκπαιδευτική μουσική ομάδα musicArte έρχεται στον παιδικό ΙΑΝΟ. Φέτος, παρουσιάζει ένα μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον Beethoven με τίτλο «Beethoven… για την Ελίζα».

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά Δημοτικού

Πληροφορίες κα Κατερίνα Παπαδάκου, 211 800 1160 και στο 6987300 329

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS CAFE

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Η μουσική διαμορφώνεται από την κοινωνία και την ίδια στιγμή τη διαμορφώνει. Η μουσική καλλιέργεια αποτελεί το πρώτο βήμα για μια κουλτούρα που μακροπρόθεσμα θα βοηθήσει τα παιδιά στην πνευματική, ψυχική και συναισθηματική τους ολοκλήρωση. Με σεβασμό για τα παιδιά και τις καθημερινές μουσικές τους εμπειρίες, δημιουργήσαμε το μουσικό- εκπαιδευτικό πρόγραμμα ''Beethoven...για την Ελίζα!'' επιχειρώντας να μετατρέψουμε την εμπειρία της ακρόασης, σε μια εμπειρία με νόημα, να ενθουσιάσουμε, αλλά και να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό των παιδιών για τη κλασική μουσική!

Πρόκειται για ένα δομημένο, εκπαιδευτικό, μουσικό πρόγραμμα που μέσα από ακροάσεις, παιχνίδια, γρίφους, βιντεοπροβολές, παρουσιάσεις εικόνων και αντλώντας έμπνευση από έναν πολύ αγαπημένο συνθέτη επιχειρεί να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες στα παιδιά, να τα βοηθήσει να κατανοήσουν ότι η μουσική του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με βαθιές αναλλοίωτες ανθρώπινες ανάγκες και αξίες και να τους δώσει τη δυνατότητα να πετάξουν με τη φαντασία τους στον υπέροχο μουσικό κόσμο του.

Γιατί σε ποιον ανήκει η μουσική; Σε όλους!!


https://www.facebook.com/events/1546490302042474/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου