Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ιπτάμενες Νότες για Τρίο Εντόμων

Saturday, May 20 at 8:30 PM - 10:30 PM // Μονής Αστερίου 4 10558 Αθήνα (Πλάκα)
"Ιπτάμενες Νότες για Τρίο Εντόμων"

Συναυλία μουσικής δωματίου από τον Γερμανικό Ρομαντισμό στο Τσέχικο Νεοκλασικισμό με αυτοσχέδιες προσγειώσεις σε σπάνια έργα μεγάλων συνθετών για πιάνο και άλλα... ζωύφια!

Phillipe Gaubert: 
Tarantella for flute, oboe and piano (1904) (Violin Arr. Α.Μουστάκας)

Robert Schumann: 
3 Romances for Oboe and Piano Op.94 (1849)

Leos Janacek:
"Dumka in C minor" for violin and piano JW VII/4 (1880)

Bohuslav Martinu:
Sonata for flute, violin and piano H.254 (1936) (Oboe Arr. Σ.Θεοδωρόπουλος)

Oscar Rieding:
Violin Concerto in B minor Op.35 (1909) (Trio Arr. Α.Μουστάκας)

Είσοδος 10 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (φοιτητικό)

== ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ==

Μουστάκας Αυγουστίνος, Βιολί
Θεοδωρόπουλος Σταύρος, Όμποε
Παπαδοπούλου Θάλεια, Πιάνο

Μουστάκας Αυγουστίνος: Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε βιολί με τον Παντελή Δεσποτίδη (Δίπλωμα με Άριστα Παμψηφεί και Α΄ βραβείο, Αττικό Ωδείο, 2007), ανώτερα θεωρητικά με τον Μπάμπη Κανά (Πτυχία Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας & Σύνθεσης) και είναι απόφοιτος του Τμ.Μουσικών Σπουδών της Φιλ.Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Συμμετέχει τακτικά σε σεμινάρια μουσικής δωματίου (M.C.Milliere, K.Spellina, T.Strasil. F.E.Hertel, Α.Λιακάκης,Τ.Γουβέλης, Σ. Θωμόπουλος, Δ.Καρακαντάς, Σ.Παπάνας, Χ.Κανέττης) σεμινάρια σύνθεσης (Θ.Αντωνίου, Θ.Μπιρμπιλής, Δ.Τρυπάνη, Ι.Παπαδάτος, Μ.Μπορμπουδάκης, P.Cassian) και αφήγησης παραμυθιών (Α.Μακρής, Α.Θάνου). Είναι έφορος & μέλος ορχήστρας, μέλος ΔΣ, και υπεύθυνος για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων - ΑΣΟΝ καθώς και μέλος του Κουαρτέτου Εγχόρδων αυτής. Διδάσκει βιολί και μουσική δωματίου σε ιδιωτικά ωδεία και σχολεία της Αθήνας.

Θεοδωρόπουλος Σταύρος: Γεννήθηκε στην Τρίπολη και σπούδασε πιάνο με τον Νικόλα Γιαβρούμη και τον Διονύση Μαλλούχο (Πτυχίο Άριστα παμψηφεί), Όμποε με τον Ευάγγελο Χριστόπουλο (Δίπλωμα Άριστα παμψηφεί), Ανώτερα Θεωρητικά με τον Γιώργο Κατραλή (Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα), ενώ παρακολούθησε μαθήματα Σύνθεσης με τον Άλκη Μπαλτά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη διδασκαλία του ΟΜΠΟΕ (με βαθμό Άριστα) από το ΤΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου, πλάι στον Σπύρο Κοντό.
Συμμετέχει τακτικά σε συνέδρια μουσικής παιδαγωγικής και σεμινάρια όμποε σε Ελλάδα και εξωτερικό (Μουσική Ακαδημία Ρώμης με τον διάσημο ομποιστα Thomas Intermuehle, κατά τη διετία 2007-2009) και εμφανίζεται συχνά σε διάφορα σχήματα μουσικής δωματίου και ορχήστρας (σολίστ στο Κοντσέρτο για όμποε και ορχήστρα του Α.Marcello, Συμφωνική Ορχήστρα Ρόδου, Σεπτέμβριος 2013). Επί σειρά ετών, μέλος της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων - ΑΣΟΝ, διδάσκει παράλληλα μουσική σε δημόσια σχολεία και ωδεία της πρωτεύουσας.

Παπαδοπούλου Θάλεια: Γεννήθηκε στα Φάρσαλα και σπούδασε πιάνο με τη Βίκυ Ιωάννου και την Ναταλία Μιχαηλίδου (Δίπλωμα Άριστα Παμψηφεί και Β' βραβείο), ανώτερα θεωρητικά με τον Άλκη Τερτσέτη (Αρμονία και Αντίστιξη), και είναι απόφοιτος του Τμ.Μουσικών Σπουδών της Φιλ.Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Φοίτησε ως υπότροφος στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο Τμήμα Musique et Musicologie του Πανεπιστημίου της Λυών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με τους David Lively, Vladimir Viardo, Gergely Boganyi κ.α., καθώς και μαθήματα σύγχρονου πιάνου με την Λορέντα Ράμου στα πλαίσια του εργαστηρίου Σύνθεσης και Εκτέλεσης του Αλέξανδρου Καλογερά. Ως μέλος μουσικοθεατρικών ομάδων εμφανίζεται σε παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες για τις οποίες επιμελείται τη μουσική. Από τον Οκτώβριο του 2016 είναι μέλος της ομάδας νέων καλλιτεχνών The Katia Paschou Project στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

AN ART ARTISTRY
Χώρος Τεχνών & Πολιτισμού
Υπηρεσίες πολιτιστικών δραστηριοτήτων &
Καλλιτεχνικών παραγωγών
Μονής Αστερίου 4
10558 Αθήνα (Πλάκα)
210 3220082 (ΔΕΥ - ΠΑΡ, 14:00 - 17:00)
info@an-art.com
danousis@an-art.com
www.an-art.com
https://twitter.com/AN_ART_ARTISTRY
https://www.youtube.com/user/ANARTARTISTRY
https://www.facebook.com/AN-ART-Artistry-359102510790599/


https://www.facebook.com/events/1586633904689316/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου