Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Εκδήλωση του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Πολεμικό Μουσείο

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με κύριο άξονα δράσης του, την πολιτιστική, κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά διοργάνωσε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 μεγαλειώδη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, τιμώντας την 25η Μαρτίου.
Το μεγάλο χορωδιακό αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορωδών από τα χορωδιακά σύνολα ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ “ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ” καιΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ που παρουσίασαν πανηγυρικό σχετικό πρόγραμμα.
Την έναρξη κήρυξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κος Ιωάννης Μαρωνίτης τονίζοντας το μήνυμα του ιστορικού άθλου των προγόνων μας για την ελευθερία που μένει πάντα διαχρονικό και επίκαιρο.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτριος Καψάλης, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου κος Γιάννης Καμνής καθώς και περιφερειακοί, δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και το ΔΣ με τους Διευθυντές του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Το συγκινητικό αφιέρωμα πλαισιώθηκε με έκθεση εικαστικών από τους εικαστικούς μέλη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που φιλοτέχνησαν έργα ζωγραφικής με το θέμα της εκδήλωσης.
Ioannis Maronitis
 
 

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου