Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ξεκίνα δυναμικά την εκστρατεία της για την επανεκλογή

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. Χιλιάδες κόσμου γέμισαν ασφυκτικά το ΣΕΦ στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου "Δύναμη Ζωής" της Ρένας Δούρου, που τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και σύσσωμο το ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο Αλέξης Τσίπρας εξήρε το έργο της Ρένας Δούρου: "Η Ρένα Δούρου, είπε ο κ. Τσίπρας, είχε την δυνατότητα να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή και σε υπουργικό θώκο και να είναι τώρα υποψήφια για την Βουλή ή την ευρωβουλή αλλά έμεινε στην Περιφέρεια και παλεύει για να νικήσει".
Κατασυγκινημένη από την ομιλία του Πρωθυπουργού και την μαζική προσέλευση κόσμου η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έκανε αναφορά στο κοινωνικό έργο της Περιφέρειας Αττικής και έδωσε την έναρξη της προεκλογικής της εκστρατείας δυναμικά και αποφασισμένη για τη νίκη: "Τηρήσαμε τον λόγο μας. Τηρήσαμε το συμβόλαιό μας με τους πολίτες. Και πλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα, μπροστά στις προκλήσεις που έρχονται".
"Όλοι μαζί, η δοκιμασμένη παλιά ομάδα του 2014 και η νέα δυναμική ομάδα του 2019, εμπειρία και δύναμη, για τη νέα νίκη" ανέφερε στην εναρκτήρια παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Για την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, μίλησαν η Άννα Παπαδημητρίου - Τσάτσου, υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Κώστας Μανιάτης, πρώην αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών (2011-2014) και πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ, ο Μιχάλης Κόκκινος, μέλος της πολιτικής γραμματείας της Κίνησης Πολιτών ‘ΠΡΑΤΤΩ' η Ζωή Καρκούλια, μέλος της πολιτικής γραμματείας της «Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας» και η Νίκη Μπακογιάννη, ολυμπιονίκης. Μήνυμα υποστήριξης απέστειλε ο Νίκος Μπελαβίλας, υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής.
 
 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου