Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Περιοδεία Στέλιου Κούλογλου και Ραλλίας Χρηστίδου στην περιοχή Πλατείας Βικτωρίας

Τρίτη 23 Απριλίου 2019. Επιτυχημένη η περιοδεία των υποψηφίων ευρωβουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και Ραλλίας Χρηστίδου στην περιοχή Πλατείας Βικτωρίας και στην Πατησίων. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές μας μίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής και τον κόσμο. Μοιράσαμε φυλλάδια για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και για τις Ευρωεκλογές. 
Θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πολιτική τους εξόρμηση, με πολλά ερωτήματα και απαντήσεις για το μέλλον της χώρας
Η αξιαγάπητη γνωστή τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου πάντα με ένα χαμόγελο συνομιλούσε με τον κόσμο που της έδειχνε την αγάπη του και οι καταστηματάρχες την υποδέχονταν με χαρά.
Ο Δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Στέλιος Κούλογλου, συνομίλησε με τον κόσμο της περιοχής και κατέγραψε τα προβλήματα για όλα όσα τους απασχολούν.
Επίσης, τονίστηκε το γεγονός ότι κατάσταση έχει βελτιωθεί στην περιοχή Πλατείας Βικτωρίας και βελτιώνεται και στην Πατησίων με μαγαζιά να έχουν ξανανοίξει και ο δρόμος σιγά-σιγά να ξαναζοντανεύει. 
Στην περιοδεία των υποψηφίων ευρωβουλευτών ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν και μέλη της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ 6ης Δημοτικής Κοινότητας, και Πλατείας Βικτωρίας.
Συνοδεψαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Δύναμης Ζωής» της Ρένας Δούρου, Κακούρος Γιώργος και Μιχάλης Σταυρουλάκης, και οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» του Νάσου Ηλιόπουλου στην Αθήνα, Ζέτα Γρηγοροπούλου και Παναγιώτης Καρούσος, για το 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα Δήμου Αθηναίων.
Επίσης, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λίνα Χρήστου, Μπεκιάρη Χριστίνα, Μπέλλου Λία, Ιωάννης Τοκάνης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, κ.α.
 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου