Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Δημοτικού Συμβούλου και Επιστημονικού Συντονιστή Κοινωνικών Δράσεων Περιστερίου κ. Γιώργου Βαθιώτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
 Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Δημοτικού Συμβούλου και Επιστημονικού Συντονιστή Κοινωνικών Δράσεων Περιστερίου κ. Γιώργου Βαθιώτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν προτάσεις, απόψεις και σχεδιασμοί για τα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη των 2 φορέων. Επίσης συζητήθηκε η πρόταση συνεργασίας μεταξύ των 2 φορέων. Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ενημέρωσε τον κ. Βαθιώτη για το ευρύ κοινωνικό Δίκτυο Αλληλεγγύης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας και αντίστοιχα ο κ. Βαθιώτης ενημέρωσε για τα Κοινωνικά Φροντιστήρια, τα Κοινωνικά Ιατρεία και τα Νομικά Τμήματα στο δήμο Περιστερίου που πραγματοποιούνται με την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου.
Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων – Club for UNESCO of Piraeus and Islands
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1 Νίκαια

2104967757, 2104132273, 2104179797
Fax: 2104944564
www.unescopireas.gr - unescop@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου