Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

OMAΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ENΩΣH KAΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟYΣ ΓEΥΣΕΩΝ "ΔΕΛΗΟΛΑΝHΣ"‏


ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΡΓΑΣΓΤΗΡΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΣΤΗΝ ART SPACE
«Καλοκαίρι 2014» τιτλοφορείται η ομαδική έκθεση εικαστικών, που πραγματοποιείται από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι», στους Πολυχώρους Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ» (Συγγρού 100- απέναντι από το Φιξ). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22 Ιουλίου  2014 και ώρα 19.30μ.μ.
Έργα με άξονα την καλοκαιρινή περίοδο, θα παρουσιαστούν στην «Art Space» και θα δώσουν το έναυσμα των διακοπών.  
«Με την έκθεση αυτή, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος συνεργασίας του Ομίλου για την UNECO Πειραιά, της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι» και των Πολυχώρων Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ». Eίναι μια συνεργασία, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013 και συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με επιτυχία, στα πλαίσια Συμμαχίας Πολιτισμού. Υπόσχεση μας είναι την επόμενη περίοδο οι εκθέσεις, που θα πραγματοποιούνται να προσελκύουν περισσότερο κόσμο και παράλληλα να δοθεί βήμα σε νέους δημιουργούς, ώστε να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό το έργο τους, υπογράμμισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου για την  UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Kαλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης το Εργαστήρι κ. Στέλιος Μαρούλης  και ο ιδιοκτήτης των Πολυχώρων Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, κ. Γιώργος Δεληολάνης. 
      
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014.
Ώρες Λειτουργίας : 24 ώρες

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου