Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

“FAUX DARIO” ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ‏

“FAUX DARIO”
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
 Η Κωμωδία του Βαγγέλη Δουκουτσέλη “FAUX DARIO” θα παρουσιαστεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2914 και ώρα 21:30 στο Θέατρο Δεξαμενής Λουτρακίου.
«Τι γίνεται όταν ο Dario Fo είναι το τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι; Μια σκανδαλιάρικη κωμωδία ανατροπών!»
Ο Δημήτρης και η Μάρα μετά την επιστροφή τους από το θέατρο, συζητάνε για το έργο που είδαν. Ένας απ' τους δύο έχει επηρεαστεί παραπάνω απ' όσο έπρεπε από το έργο και φέρνει τα πάνω κάτω στη μυστική ζωή του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας αλήθειες ή και ψέματα... 
Αν συνεχίζουν έτσι, σύμφωνα με το έργο που είδαν, στο τέλος, ένας απ' τους δύο θα πεθάνει. Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο καθένας; Τα σύνορα της αλήθειας και της υποκρισίας είναι πολύ κοντά!

Το έργο του Βαγγέλη Δουκουτσέλη βασίζεται στο βραβευμένο έργο του Dario Fo «Ελεύθερο ζευγάρι». Εμπνευσμένος από το θέμα της απιστίας και τα μυστικά που κρατάει ο κάθε ένας σε μια σχέση, ο Β. Δουκουτσέλης σκάρωσε μια εντελώς σύγχρονη παράσταση που σατιρίζει τη ζήλια και την εκδίκηση! Μια ρομαντική νύχτα πολύ γρήγορα εξελίσσεται σε θρίλερ. Ποιος θα καταφέρει να βγει ζωντανός από τον βούρκο των συναισθημάτων;
«Το γέλιο συναντά την ανατροπή μέσα από την ματιά ενός νέου δημιουργού υπό την καθοδήγηση μίας ανερχόμενης Σκηνοθέτιδας και την ερμηνεία δύο πολλά υποσχόμενων Ηθοποιών. Ο διακεκριμένος Ιταλός Συγγραφέας συνεχίζει να εμπνέει νέους Καλλιτέχνες οι οποίοι και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε νέα Θεατρικά μονοπάτια. Σας περιμένουμε!» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Συντελεστές:
Συγγραφέας: Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκαλμπένη
Παίζουν: Σάκης Καρκαφίρης, Χριστίνα Κιζάκη
Φιλική συμμετοχή (φωνή): Αθηνά Παππά
Μουσική: Χρήστος Στρατηγόπουλος
Σημείωμα από τη Σκηνοθέτη της παράστασης:

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε αυτό το πολύ έξυπνα γραμμένο έργο του Βαγγέλη Δουκουτσέλη, μιας που οι σχέσεις των ανθρώπων, είτε φιλικές είτε ερωτικές είναι ένα θέμα που δεν σταματά ποτέ απασχολεί κανέναν! Όσο δράμα και να είναι μια κατάσταση βλέποντας το από την κωμική του πλευρά περνάει πιο εύκολα το μήνυμα που έχει να δώσει το έργο στον κάθε ένα ξεχωριστά. Αξίζει να αναφέρω ότι όλοι οι συντελεστές της παράστασης δούλεψαν αφιλοκερδώς για την υλοποίηση της, καθώς στεγαστήκαμε όλοι κάτω απ’ τον ίδιο στόχο: την δημιουργία της πιο σκανδαλιάρικης κωμωδίας του καλοκαιριού!
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ (ΣΤΑΘΕΡΟ & ΚΙΝ.): 215-5205352 6945-983264

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου