Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ROSARTE - Friendship Concert

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Πολεμικό Μουσείο Αθηνών 
Χορωδιακή Συνάντηση

19:00-20:30 A' Mέρος: Όλα τα τμήματα

21:00-22:30 Β' Μέρος: Το μεγάλο τμήμα της ROSARTE και η LONG BEACH TOUR CHOIR. Θα παρουσιάσουμε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά το πρόγραμμα της Ολυμπιάδας!!!

Αγαπημένοι γονείς και φίλοι μας!
Τα διακόσια πενήντα μας καταπληκτικά παιδιά, τα Ροζαρτάκια και οι δασκάλες τους σας προσκαλούν σε μια μεγάλη χορωδιακή γιορτή. ΣΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ μας ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ έχουμε την τιμή και τη χαρά να συμπράττουμε με την Αμερικάνικη χορωδία 
LONG BEACH CHORAL BEACH TOUR CHOIR. 

Τιμώντας μας με την παρουσία σας, στηρίζετε την μεγάλη μας προσπάθεια! Η Rosarte, με 48 επίλεκτα παιδιά της, θα διαγωνιστεί για την Ελλάδα μας με ποιότητα και με το ήθος του «Εὖ ἀγωνίζεσθαι» σε δύο κατηγορίες champion, μεταξύ πολλών σπουδαίων βραβευμένων με χρυσά μετάλλια χορωδιών από εκατοντάδες χώρες στη 10η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2018 στη ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ 2-11/7/2018.
Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, μαζί με την λαχτάρα μας να αποδώσουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό όσο το δυνατόν αρτιότερα τα κομμάτια με τα οποία θα διαγωνιστούμε. Για να σκορπίσουμε το φως της χώρας μας, δείχνοντας πως η Έλληνες όταν προσπαθούν ενωμένοι καταφέρνουν τα μέγιστα!
Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας τιμήσετε στην τελευταία μας συναυλία πριν την συμμετοχή μας στην Ν Αφρική. 

Μετά από δυό χρόνια αγώνα, υπερπροσπάθειας από όλα τα παιδιά τις δασκάλες και το διοικητικό επιτελείο της χορωδίας μας , ο στόχος μας επιτέλους λαβάνει σάρκα και οστά! 
Αρωγοί μας σε αυτήν μας τη συμμετοχή, οι αγαπημένοι μας χορωδοί που καταβάλλουν υπερπροσπάθεια θυσιάζοντας πολλές ώρες για την προετοιμασία μας, οι δασκάλες μας Ρόζη Μαστροσάββα - Τζένη Σουλκούκη, Όλγα Αλεξοπούλου - Μυρτώ Ακρίβου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την αγαπημένη και εμπνευσμένη χορογράφο και ηθοποιό Έλενα Γεροδήμου για την πολύτιμη συμβολή της στην κινησιολογία, την αγαπημένη μας ΔΩΡΑ ΜΑΣΚΛΑΒΑΝΟΥ, τους αφανείς ήρωες-γονείς των παιδιών μας ! Ευχαριστούμε θερμότατα τη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, 
την Περιφερειάρχη την κα Δούρου και τον κο ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ, την Α. Ε ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κο Προκόπη Παυλόπουλο για την ΑΙΓΙΔΑ του, την ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ, την ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, τις εταιρίες ΙΚΕΑ, ΗΡΩΝ, το ΦΕΣΤΙΒΑΛ amfionia, τον αξιότιμο ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ κο Κουβαριτάκη, την εταιρία ΒΙΚΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ, την Ακαδημία Αθηνών και τον επίτιμο πρόεδρό μας Ακαδημαϊκό κο Θεόδωρο Αντωνίου, τους φίλους της χορωδίας μας και τους συγγενείς μας που μας στήριξαν στο indiegogo, στις συναυλίες και στα μπαζάρ, την ΙΝΤΕRAMERICAN για την ασφάλιση του ταξιδιού μας, την εταιρία ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Marc, την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την χορηγία στις μπλούζες της αποστολής μας, την εταιρία ΜΑΝΕΣΗΣ για την καλή προσφορά των εισιτηρίων μας, την εταιρεία ΜΙΑ collections για την χορηγία στα μπουφάν της αποστολής μας, τα Νέα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρας για την παραχώρηση των βάθρων στη συναυλία μας, τον Γιάννη Μαλαφή για την ηχητική πρόβλεψη και κάλυψη στις συναυλίες μας! 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στη Σοφία Παρθενίου και Στέλλα Βαλσαμή για την καθοριστική συμβολή τους στην διοργάνωση της προετοιμασίας μας για την Ολυμπιάδα καθώς και τις πολύτιμες συνεργάτιδές μας, Μαίρη Αλαφούζου, Ηλιάνα Αυγέα και Λαμπρινή Σφέτσιου!

Σας περιμένουμε με χαρά!

Προσοχή, περιορισμένες θέσεις!
Κρατήσεις εισιτηρίων στην κα. Αλαφούζου, τηλ. 6977247494

https://www.facebook.com/events/959219704246655/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου