Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

[ΣΥΡΙΖΑ Βικτώρια] Συνεδρίαση Συντονιστικού ΟΜ Πλ. Βικτωρίας για την παραβατικότητα

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού της Οργάνωσης με θέμα την οργάνωση ανοιχτής συνάντησης όπου θα συζητηθούν με τους κατοίκους της Πλατείας Βικτωρίας τα φαινόμενα παραβατικότητας.
Στη σύσκεψη, εκτός από τα μέλη της ΟΜ Πλ. Βικτωρίας, παρευρέθηκαν ακόμα ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σ. Γ. Μπαλάφας, ο βουλευτής Α’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ σ. Ν. Φίλης, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σ. Ν. Μάρκου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής σ. Ανδρέας θεολόγου, ο εκπρόσωπος του Τμήματος Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΕ, εκπρόσωποι του Τμήματος ένστολων, μέλη της Νομαρχιακής Α’ Αθήνας και μέλη άλλων ΟΜ.
Η ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί ΗΩΣ στις 4 Ιουλίου στις 7 μμ. οπου θα 
ακουστούν οι απόψεις του κόσμου για τα φαινόμενα παραβατικότητας στην περιοχή.Το Συντονιστικό της ΟΜ Πλ. Βικτωρίας εξέθεσε τα πιο σημαντικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής και δημιουργούν δυσμενείς συνθήκες διαβίωσης. 
Πιο συγκεκριμένα: η επίλυση των προβλημάτων του Κέντρου Αθήνας πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο συνεργασίας πολλών συναρμόδιων φορέων.
Πρέπει να υπάρξει κεντρική παρέμβαση της Πολιτείας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κέντρου, γιατί με τοπικές παρεμβάσεις δεν θα λυθούν αλλά θα μεταφερθούν αλλού.
Μόνο με κεντρικό σχεδιασμό μπορεί να αλλάξει η κακή εικόνα της πόλης και να αναβαθμισθούν οι γειτονιές.
Πρέπει να υπάρξει σωστός χωροταξικός σχεδιασμός κατανομής κτιρίων υποδοχής τοξικοεξαρτημένων ατόμων στις διάφορες περιοχές της Αθήνας.

[ΣΥΡΙΖΑ Βικτώρια] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου