Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ


Σάββατο 16 Ιουνίου 2018. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες ανασυγκρότησης του Τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής στον Πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Ηταν η δεύτερη μέρα των αρχαιρεσιών της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής που ξεκίνησαν την Παρασκευή 15 Ιουνίου στo INNOVATHENS του Δήμου Αθηναίων με τις εισηγήσεις του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, και του Γενικού Γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα.
Το Προεδρείο της Επιτροπής των αρχαιρεσιών του Τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής αποτελούνταν από τον Κωνσταντίνο Καρανάσιο (ΟΜ ΚΥΨΕΛΗΣ), Δημήτρη Μπράτση (ΟΜ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ).
Η Γραμματεία της Επιτροπής των αρχαιρεσιών του Τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής αποτελούνταν από την Μαρία Κρέτση (ΕΡΤ - ΟΜ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ) και τον Παναγιώτη Καρούσο (ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΟΜ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ).
Εισηγήσεις έκαναν μεταξύ άλλων ο Στέλιος Ράλλης, Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, ο Μάριος Κάτσης, συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ), η Έφη Καλαμαρά, μέλος Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που συντόνισε την συνδιάσκεψη, και ο Παναγιώτης Σκούτας, Διευθυντής του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκου Παππά (Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ).
Μεταξύ άλλων ομιλητών θέσεις και προτάσεις έκαναν τα μέλη: Δημήτρης Στούμπος (ΟΜ ΜΜΕ), Αναστασία Πολίτη (ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού και συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Μονπελιέ Γαλλίας), Όροβας Χρήστος (ΟΜ ΦΛΩΡΙΝΑΣ), Γιάννης Ρήγας (ΟΜ ΑΝΔΡΟΥ), Εμμανουήλ Καρράς (ΟΜ ΑΣΕΠ), Γιώργος Κουλουράς (ΟΜ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ), Γιώργος Καλανδρέας (ΟΜ ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Λάμπρος Δράκος (ΟΜ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ), Γιάννης Σκοπούλης (ΟΜ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)Γιάννης Κατωμερης (ΟΜ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ), κ.α.
Παραβρέθηκε ο Άγγελος Μανταδάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάνω απο 40 μέλη δήλωσαν συμμετοχή για την Γενική Γραμματεία του Τμήματος από τα οποία θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξή της, και που θα συνεδριάζουν ανά δίμηνο.
 
 
 
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου