Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Συνέδριο Φιλοσοφίας Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψ. Διδακτόρων

Υπό την αιγίδα του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ και της Επιτροπής Ερευνών ΑΠΘ διοργανώνεται με την πρωτοβουλία ομάδας μεταπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών Συνέδριο Φιλοσοφίας Μεταπτυχιακών φοιτητών-τριών και Υποψήφιων Διδακτόρων από τις 12 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2018.

Το Συνέδριο θα είναι ανοικτό σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς και σε υποψηφίους διδάκτορες Φιλοσοφίας όλων των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Ελλάδας. Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής φοιτητριών και φοιτητών από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, για να παρουσιάσουν το αντικείμενο της εργασίας τους (είτε έχει ολοκληρωθεί είτε είναι εν προόδω) σε συναδέλφους τους και στο κοινό, και για να συνεισφέρουν όλες και όλοι στις κριτικές συζητήσεις φιλοσοφικών ζητημάτων.

Η θεματική του Συνεδρίου θα είναι διευρυμένη. Στις θεματικές περιοχές του Συνεδρίου περιλαμβάνονται όλες οι περιοχές της Φιλοσοφίας, όπως: Μεταφυσική, Γνωσιολογία, Ηθική, Αισθητική, Πολιτική Φιλοσοφία, Φιλοσοφία της Γλώσσας, και Φιλοσοφία του Νου, κ.ά.

Προσκαλούμε όσες και όσους ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν με ανακοίνωση στο Συνέδριο. Αυτό θα διεξαχθεί από τις 12 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2018 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ), στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στην Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ.

Πληροφορίες σχετικά με την αποστολή περιλήψεων και τους όρους υποβολής τους, πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:http://philosophyconf.edlit.auth.gr/el
http://www.edlit.auth.gr/node/2090

October 12 – October 14  2018
ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ.
3ης Σεπτεμβρίου - Πανεπιστημιούπολη, 546 36 Thessaloníki

https://www.facebook.com/events/2090624887851484/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου