Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Julia Kent Live at Αγγλικανική ΕκκλησίαΙστορικός χώρος Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου SOLD OUT
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου SOLD OUT
(Λόγω μεγάλης ζήτησης για τη συναυλία της Julia Kent στην Αγγλικανική Εκκλησία, προγραμματίστηκε και δεύτερη συναυλία την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, ώρα 21:00)

Τιμή εισιτηρίου: 14 ευρώ

Η κορυφαία Καναδή τσελίστα Julia Kent έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμφάνιση, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ώρα 21:00.

Έχοντας πια διανύσει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, η σαγηνευτική Julia Kent έγινε ευρύτερα γνωστή όντας βασικό μέλος των Anthony & the Johnsons με τους οποίους και κέρδισε το Mercury Prize το 2005. To 2007, ωθούμενη από την αγάπη της για τον μεγάλο Arthur Russell, κυκλοφορεί την πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο "Delay". Το δεύτερο της άλμπουμ με τίτλο "Green & Grey" τo 2012 εξασφαλίζει εγκωμιαστικές κριτικές, με τον Ιταλό σκηνοθέτη Paolo SorrenIno να συμπεριλαμβάνει το κομμάτι "Gardemoen" στο soundtrack της ταινίας "The boxing girls of Kabul". Το καθηλωτικό "Character" το 2013 στο κορυφαίο βρετανικό label Leaf έρχεται ως επιστέγασμα της δημιουργικής πορείας της σπουδαίας αυτής καλλιτέχνιδας.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, η Julia Kent με την μοναδικά συναισθηματική φωνή του τσέλου της που την έχει συνοδεύσει παντού στον κόσμο, δημιουργεί σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά μέσα ποικίλα ηχητικά στρώματα και αρμονίες, σε μια διαρκή αναζήτηση της σχέσης ανθρώπου και φύσης.

www.juliakent.com
facebook.com/juliakent.music
https://www.youtube.com/watch?v=XlzUpBYD9mI

St Paul's Sessions
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Πληροφορίες - Κρατήσεις
Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
www.ticketservices.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας: En Lefko 87.7KosmosERT

Επικοινωνία
specs n’ arts / efytrian@specsnarts.gr

Οργάνωση - Παραγωγή
Groove Productions | info@grooveproductions.org


https://www.facebook.com/events/1115134511913096/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου