Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

The Katia Paschou Project στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

 
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016, 20.30 I Πρωτοχρονιάτικο The Show Must go on

Η πρώτη εορταστικού χαρακτήρα συναυλία του The Katia Paschou Project περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος γνώστες άριες του Handel με την Κάτια Πάσχου και το Μανώλη Παπασηφάκι στο πιάνο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του The Katia Paschou Project παρουσιάζουν την παράσταση «Πρωτοχρονιάτικο The Show must go on» σε κείμενο και διδασκαλία της Κάτιας Πάσχου, ενώ την κινησιολογία επιμελείται ο Θοδωρής Πανάς.

Η Υπόθεση
Μια αρνητική κριτική, συνεχή εμπόδια, άσπονδοι συμπρωταγωνιστές, έρωτας και ίντριγκες στο παρασκήνιο, είναι ο μικρόκοσμος ενός θεάτρου που απειλείται να κλείσει, κι όλα αυτά παραμονή Πρωτοχρονιάς. Κι όμως τελικά… η παράσταση συνεχίζεται με τραγούδι - και κορυφώνεται με ένα δροσερό και απογειωτικό can-can σε χορογραφία του Θοδωρή Πανά, μέσα από γνωστές μελωδίες από την οπερέτα Εύθυμη Χήρα του Lehár, τα μιούζικαλ Les Miserables, Cabaret και άλλα αγαπημένα έργα των Puccini, Verdi, Weil, Bernstein.

Τα Μέλη
Αγγελάκης Νίκος, εικαστικός- ηθοποιός, Βαμβάκου Δανάη, φλαουτίστα, Βλαμάκη Βασιλική, σοπράνο, Λεσιώτη Μαρία, πιανίστα, Μακρή Μαρία, θεατρολόγος-τραγουδίστρια,  Δανάη Μπερή, ηθοποιός-τραγουδίστρια, Μπότση Όλγα, σοπράνο, Παπαδοπούλου Θάλεια, πιανίστα, Ραμμόπουλος Χρήστος, βαρύτονος, Τσαντλογιάννη Μαρκέλα, σοπράνο, Τσιπουρίδη Νεφέλη, theater practitioner, Χιώτη Εβίτα, σοπράνο, Ψαθάς Νίκος, τενόρος.

To The Katia Paschou Project, μια τριπλή γέφυρα, που ενώνει το κοινό με την κλασική μουσική, τους μουσικούς με τους τραγουδιστές και τις σπουδές με την επαγγελματική δραστηριότητα, αυτή τη χρονιά παρουσιάζει τρεις συναυλίες με θεματική #challengeandchange


 Save the Date: 15 Δεκεμβρίου 2016 I The Show Must go on  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου