Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ιωάννης Μαρωνίτης παρουσίασε την επιτυχημένη παράσταση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα υπό την διεύθυνση του συνθέτη και μαέστρου Ελευθέριου Καλκάνη

Αλέξης Κωστάλας, Ελευθέριος Καλκάνης, Ιωάννης Μαρωνίτης
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά από την Ορχήστρα Athens Chamber Orchestra υπό την Διεύθυνση του συνθέτη και μαέστρου Ελευθέριου Καλκάνη και την Μικτή Χορωδία του ΟΤΕ με τη οργάνωση του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων πραγματοποιήθηκε ένα Αφιέρωμα στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και στον Αριστοτέλη με την παρουσίαση του έργου "Ωδή στους Έλληνες "του Ζωρζ Κατρης. 
Μπάγια Αντωνοπούλου, Ιωάννης Μαρωνίτης,  Αλέξης Κωστάλας, Ελευθέριος Καλκάνης,Ορχήστρα Athens Chamber Orchestra (Βεάκειο Θέατρο Πειραιά)
Η παράσταση και η παρουσίαση έγινε με μεγάλη επιτυχία τονίζοντας την σπουδαία συμβολή του Ιωάννη Μαρωνίτη Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.
Η διεύθυνση του συνθέτη και αρχιμουσικού Ελευθέριου Καλκάνη ήταν υποδειγματική με άριστους μουσικούς και σολίστες παρουσιάζοντας το έργο "Ωδή στους Έλληνες "του Ζωρζ Κατρης.
Γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και της τέχνης παραβρέθηκαν και τίμησαν αυτή την συμαντικη εκδήλωση του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Ο συνθέτης και μαέστρος Ελευθέριος Καλκάνης διευθηνη την Athens Chamber Orchestra και την Μικτή Χορωδία του ΟΤΕ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, ένα έργο που ξεκίνησε η αείμνηστη ηθοποιός Μελίνα Μερκούρη.
Γ. Κάτρης, Δ. Μπουζάνης, Α. Κωστάλας, Ε. Καλκάνης , Ι. Μαρωνίτης
Το κοινό χειροκρότησε την εκδήλωση, και ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική απένειμε τιμητικές πλακέτες στους καλλιτέχνες και συντελεστές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου