Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

AN ART ARTISTRY: Martin Münch piano recital

Δευτέρα 19/9 ώρα 20:30. AN ART ARTISTRY, ρεσιτάλ πιάνου του διακεκριμένου Γερμανού συνθέτη & πιανίστα Martin Münch με έργα Ravel, Scriabin, Reger, Satie και Glazunov. 
Γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη και σπούδασε πιάνο & μουσικο-παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο του Meinz με την Monica von Saalfeld. Αργότερα σπούδασε σύνθεση στην Φρανκφούρτη με τον Hans-Ulrich Engelmann και συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής του Darmstadt. 
Έκτοτε έχει δώσει ρεσιτάλ σε περισσότερες από 30 χώρες από τις ΗΠΑ και την Ουρουγουάη έως την Ιαπωνία καθώς φυσικά στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Τα σημαντικότερα έργα του όπως η Ραψωδία για κλαρινέτο έχουν παιχθεί σε μεγάλα φεστιβάλ ανά την υφήλιο κι έχουν αναμεταδοθεί από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Η εισαγωγή του "Πυροτεχνήματα" κέρδισε το πρώτο βραβείο στο "Pyromusikale - Festival" του Βερολίνου.
Ο Martin Munch έχει επίσης ιδρύσει την "Turn of the Century Society" στην Χαιδελβέργη αφιερωμένη στη μουσική εκείνης της περιόδου. Από το 1994 διδάσκει πιάνο στο Πανεπιστήμιο του Bamberg και μουσικοθεραπεία στην Weinsberg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου