Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2016


Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται σε κέντρο πολυγλωσσίας και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Μορφωτικά και Πολιτιστικά Ιδρύματα καθώς και Πρεσβείες από 13 χώρες και το Γραφείο Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ενημερώνουν για τις δυνατότητες εκμάθησης ξένων γλωσσών, και τις ευκαιρίες που παρέχει η πολυγλωσσία. 

Θα υπάρχουν διαγωνισμοί με δώρα, καθώς και θεατρικές παραστάσεις και τραγούδια σε όλες τις εκπροσωπούμενες ξένες γλώσσες από μαθητές. Είσοδος δωρεάν.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η τραγουδίστρια Idra Kayne. Την εκδήλωση οργανώνουν τα μέλη της EUNIC Αθήνας σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών στο «Διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού!», η συμμετοχή στον οποίο λήγει στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 23:59.

Μια εκδήλωση #EDLangs

https://www.facebook.com/events/115322085591455/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου