Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Θερινό πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

   
Μετά την Αθήνα, την Κρήτη και την Καβάλα, τώρα και στην Πελοπόννησο, στη μαγευτική Καλαμάτα. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είματε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα θερινό πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων για την περίοδο από 13 Ιουλίουέως 8 Αυγούστου 2015 υπό την εποπτεία επαγγελματιών υψηλού ειπέδου, καθηγητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Έχοντας ως στόχο την πολύπλευρη, σφαιρική γνωριμία με την Ελλάδα, τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική γλώσσα, το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού κατήρτισε, από το καλοκαίρι του 2014,ειδικά θερινά εκπαιδευτικά και τουριστικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένου προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεων και προγράμματος θρησκευτικού-προσκυνηματικού τουρισμού) .  Παρακολουθώντας τα συγκεκριμένα προγράμματα στους σπουδαστές μας προσφέρεται η δυνατότητα αφ΄ενός βελτίωσης του επιπέδου του γνώσης της γλώσσας αφ΄ετέρου γνωριμίας με την ανεπανάληπτου κάλλους φυσική ομορφιά και το μοναδικό πλούτο της πολιτιστικής κληρονομιάς της Χώρας μας.
Η Καλαμάτα ξεχωρίζει για τη φυσική ομορφιά της, την πλούσια ιστορία της, τα μοναδικά μνημεία που βείσκονται στη ευρύτερη περιοχή. Παρακολουθώντας το θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σάς παρέχεται η δυνατότητα να επισκεφθείτε την Αρχαία Μεσσήνη, εξαιρετικά διατηρημένη πόλη του 4ου αι. π.Χ., τα μεσαιωνικά φρούρια της Μεθώνης και της Κορώνης, το Κάστρο του Νέστορος στην Πύλο, το θρυλικό Ναυαρίνο, στον κόλπο του οποίου τον Οκτώβριο του 1827 ο ρωσικός στόλος κατατρόπωνε τον τουρκο-αιγυπτιακό, τον ασύγκριτο Μυστρά, όπου ορκίστηκε ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.
Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται σε 650 Ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται:
Παρακολούθηση μαθημάτων 4 εβδομάδων (αναλυτική περιγραφή προγράματος παρατίθεται κατωτέρω και επισυνάπτεται)
Διαμονή
Διατροφή (πρωινό και δείπνο)

Για αναλυτικότερες πληροφορίες και εγγραφές δύνασθε να επικοινωνείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσειςsummerhcc@yandex.ru ή hcc@mail.ru ή info@hecucenter.ru , τηλ: +79151021309 (contact personElena Bunina,deputy director of the Hellenic Cultural Center)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου