Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΟΙ «ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ» ΤΟΥ COSTANTINO SALIS ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

DSC_4681
Ο Ελληνοιταλός συγγραφέας Costantino Salis και η Κωνσταντίνα Πουτκάρη ερμήνευσαν το ομώνυμο τραγούδι «Διπλές Ζωές» που είναι και ο τίτλος του μυθιστορήματος του συγγραφέα.
O μπεστσελερίστας Ελληνοϊταλός συγγραφέας COSTANTINO SALIS, παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων το νέο του μυθιστόρημα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ από τις εκδόσεις ΑΛΔΕ. Την εκδήλωση που ήταν ένα πρωτότυπο show, στο οποίο συμμετείχαν πολλά γνωστά ονόματα από το χώρο της Μουσικής, παρακολούθησε ένα πλήθος κόσμου σε μια αίθουσα γεμάτη από Έλληνες αλλά και Ιταλούς που διαμένουν στην Ελλάδα.
DSC_4378
Ο Ιωάννης Μαρωνίτης, η Λίτσα Πατέρα, ο Costantino Salis, η Πέμη Ζούνη
Για το βιβλίο που είναι ένα ερωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα επάνω στο οποίο θα βασίζεται μια ταινία ξένης παραγωγής που ετοιμάζεται να γυριστεί, μίλησαν ο Βαΐτσης Αποστολάτος, η Λίτσα Πατέρα, ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, η Luisiana Ferrante, Πρόεδρος της Ένωσης Ιταλών Εξωτερικού και ο συγγραφέας του βιβλίου. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέμη Ζούνη διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο.
DSC_4403
Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη, ο Βαΐτσης Αποστολάτος, η Λίτσα Πατέρα, ο Costantinos Salis, ο Ιωάννης Μαρωνίτης.
Στη συνέχεια τραγούδησε ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης, ο Γιάννης Σαββιδάκης και τα Κίτρινα Ποδήλατα. Ο συγγραφέας Costantino Salis ερμήνευσε σε ντουέτο με την τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη το τραγούδι DOPPIE VITE (ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ) που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό σε ένα cd single σε παγκόσμια διανομή. Η μουσική είναι του διάσημου Ιταλού συνθέτη Giacomo Simonelli και οι στίχοι του Costantino Salis.
DSC_4643
Ο πιανίστας Φώτης Νέζης, ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Costantino Salis, η Πέμη Ζούνη, ο Ιωάννης Μαρωνίτης, η Κλέλια Χαρίση.
DSC_4665
Ο Αλέξανδρος του συγκροτήματος Κίτρινα Ποδήλατα, ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο Costantino Salis, ο Γιώργος του συγκροτήματος Κίτρινα Ποδήλατα και ο Ιωάννης Μαρωνίτης που απένειμε τιμητική διάκριση στα Κίτρινα ποδήλατα.
Την εκδήλωση κάλυψε και θα μεταδώσει η Ιταλική τηλεόραση και υποστήριξε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και η Ένωση Ιταλών Εξωτερικού. Παρευρέθησαν πολλές προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων, της Πολιτικής και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες.
DSC_4441
ο Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Costantino Salis και η Clelia Charissi Ελληνοιταλίδα δημοσιογράφος.
DSC_4707
Ο Costantino Salis, η τραγουδίστρια Κρινιώ Νικολάου και ο Λάκης Παπαδόπουλος.
Ιωάννης Μαρωνίτης, Costantino Salis, Λίτσα Πατέρα, Αλέξανδρος Δεσύλλας
Ιωάννης Μαρωνίτης, Costantino Salis, Λίτσα Πατέρα, Αλέξανδρος Δεσύλλας
Κατερίνα Τοπάζη, Λάκης Παπαδόπουλος, Costantino Salis συγγραφέας
Κατερίνα Τοπάζη, Λάκης Παπαδόπουλος, Costantino Salis συγγραφέας
Μετά την εκδήλωση ο εκδότης Δεσύλλας Αλέξανδρος κέντρο με την Billy Joe και τον Βαΐτση Αποστολάτο
Μετά την εκδήλωση ο εκδότης Δεσύλλας Αλέξανδρος κέντρο με την Billy Joe και τον Βαΐτση Αποστολάτο
Ο συγγραφέας Costantino Salis με τον Γιώργο Σαλαμπάση
Ο συγγραφέας Costantino Salis με τον Γιώργο Σαλαμπάση
συγγραφέας Costantino Salis Γιώργος Παντελιάς από Κίτρινα Ποδήλατα και ΑΛέξανδρος ΔΕσύλλας εκδότης εκδοσεων Αλδέ
Ο Συγγραφέας Costantino Salis Γιώργος Παντελιάς από Κίτρινα Ποδήλατα και ΑΛέξανδρος ΔΕσύλλας εκδότης εκδοσεων Αλδέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου