Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΗΝΟΑΡΑΒΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ M.E.D.W.OR.


Μία βραδιά αφιερωμένη στην Αραβική Μουσική και στον αυθεντικό Ανατολίτικο χορό διοργανώνει το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού (Specialised Center of Teaching Oriental Bellydance) “GADALA” υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Μεσανατολικού Χορού (Middle Eastern Dance World Organisation) “m.e.d.w.or.” το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και ώρα 20.30 στον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων – 3ης Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα.
Σκοπός της εκδήλωσης η προώθηση της πλούσιας αιγυπτιακής παράδοσης, της αραβικής λαϊκής τέχνης και κουλτούρας. Πρόκειται για μία βραδιά αφιερωμένη στην αραβική μουσική και τον χορό oriental με πλούσια αιγυπτιακή κουζίνα που επιμελείται ο Mr. Reda. Στην Μουσικοχορευτική εκδήλωση θα λάβουν μέρος η Τραγουδίστρια κα Μαρίνα Μανωλάκου, ο κ. Μανώλης Καρπάθιος στο Κανονάκι, ο κ. Άγγελος Κουσάκης στα Κρουστά, ο κ. Γιώργης Δαβός στα κρουστά και στην αφήγηση η Συγγραφέας και Ηθοποιός κα Αγγελική Σάντορα. Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Ελληνοαιγύπτια Χορογράφος – Χοροδιδάσκαλος κα Φωτεινή Γκαντάλλα.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε δήλωσή του τόνισε «Η πολιτιστική κληρονομιά της Μέσης Ανατολής αποτελεί μέρος της Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την αρχαιότητα. Ο Ελληνικός και ο Αραβικός Πολιτισμός είναι 2 από τους αρχαιότερους με όμοια διαδρομή. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η διατήρηση του Πολιτιστικού πλούτου κάθε χώρας και με αυτή την πρωτοβουλία θα διαδοθεί το μήνυμα του διαλόγου του Πολιτισμού των λαών στηρίζοντας παράλληλα τους συνανθρώπους μας που βιώνουν τις δυσμενείς συνέπειες της οικονομικής κρίσης».
Πληροφοριές - Κρατήσεις Θέσεων:
GADALA
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΗΣ 5, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
210 3211008
www.gadala.gr
www.oriental.edu.gr
www.bellydance.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου