Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ «ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ICOMOS‏

Το νέο ιστορικό μυθιστόρημα του Προέδρου του διεθνούς Πολιτιστικού Οργανισμού «Το Καφενείο των ιδεών» Ντίνου Κουμπάτη «Στις φλόγες της Σμύρνης», το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις διακεκριμένες Εκδόσεις «Ψυχογιός», θα παρουσιαστεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS, όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στον Κεραμεικό επί της οδού Πειραιώς 73 (Στάση μετρό: Κεραμεικός, Στάση ΗΣΑΠ: Θησείο).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κριτικός βιβλίου Γιώργος Πετρόπουλος και η λογοτέχνις Παναγιώτα Χριστοπούλου-Ζαλώνη, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ενώ θα διαβάσουν αποσπάσματα οι ηθοποιοί Μαρία Δημητρούκα Αγγελική Σάντορα και Χριστίνα Μανδέκη. Επίσης, θα παρουσιασθεί η Χορωδία Γυναικών «Πρωτόκλητος» υπό τη διεύθυνση της Θεώνης Μούλτου, με τους τραγουδιστές Μαρία Μπεγνή και Γιάννη Σαρρή, καθώς και χορευτικό πρόγραμμα με αυθεντικές Ανατολίτικες Χορογραφίες από την Ελληνοαιγύπτια Χορογράφο–Χοροδιδάσκαλο κ. Φωτεινή Γκαντάλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου