Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΜΟΛΔΑΒΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ‘‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ‘‘ - ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ MARTISOR 2014



Η Ένωση Ελληνο – Μολδαβικής Φιλίας «ΑλέξανδροςΥψηλάντης» σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Γραφείο Διασύνδεσης της Διασποράς της Μολδαβίας BRD, σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Martisor – Atena 2014” και ‘‘Μαρτισόρ – Αθήνα 2014 ‘‘ - “8 Martie, ziua femeii” (gr-) «8 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας» την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αθηνών επί της οδού Ευελπίδων 18.
Μια βραδιά με ποίηση, τραγούδι, χορό, Μολδαβική και Ελληνική Παράδοση με την συμμετοχή των παιδιών και Καλλιτεχνών παραδοσιακής μουσικής της κοινότητας. Επίσημη καλεσμένη η Ελληνίδα Ερμηνεύτρια - Μουσικός, ΕλένηΤζιαμουράνη.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε κοινή δήλωσή του με την Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνομολδαβικής Φιλίας «Αλέξανδρος Υψηλάντης» κα Σβετλάνα Λισαγκόρ Βεργή τόνισε «Η διατήρηση της Παράδοσης, των Ηθών και των Εθίμων κάθε λαού είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να προχωράμε με γνώμονα τον σεβασμό στην Πολιτιστική μας Κληρονομιά. Ο διάλογος του Πολιτισμού όχι μόνο των γειτονικών αλλά και οποιωνδήποτε λαών ανά την Υφήλιο ενισχύει τους Πολιτιστικούς δεσμούς καθώς και την Ειρήνη».
Τηλ. επικ. 210 3627740 & 6974790046

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου